618

Uskaltauduin ekaa kertaa yksin kaikkien kolmen kanssa käymään puistossa. Oula nukkui koko reissun ja Edvinkin nukahti tullessa rattaisiin. Bea käveli koko matkan kotiin asti. Meidän iso tyttö, joka oli yökylässäkin serkkujen luona ihan yksin. Jäi sinne kyläreissulta eilen illalla, vilkutti vaan ja toivotteli hyvät yöt kun lähdettiin poikien kanssa kotiin nukkumaan.

7 kommenttia:

 1. Suloiset lapset :) Mitkä nuo teidän rattaat on malliltaan? Kivannäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on kyllä suloisia, useinmiten :)

   Rattaat on Britax B-Dual. En suosittele! Tai riippuu tietenkin mihin tarkoitukseen ne hommataan, mutta ainoiksi tuplarattaiksi en ostaisi. Meillä nuo on nykyään lähinnä vaunuina tuon kopan kanssa ja matkarattaina, säilytetäänkin autossa yleensä. Miinuksia on kankeus (huonot kääntymään vaikka onkin kääntyvät etupyörät), huonot renkaan (ilmakumirenkaat on paljon paremmat, noihin uppoo jokainen kivi ja koko rattaat tärisee kun mitkäki), leveys (muka kapeat kun on peräkkäiset, mutta takarenkaat joka tapauksessa niin leveät että esim meidän vanhan talon hissiin eivät mahtuneet sen takia) ja kumpikaan meidän lapsista ei viihdy tuolla alla, vauvana vielä toimi se... Plussaa on kun ne menee tosi pieneen tilaan kasattuna ja on helppo kasata ja laittaa taas kokoon ja se että niihin saa suoraan turvakaukalon kiinni eli on tosi helppo vauvan kanssa kulkea. Onhan nuo toisaalta myös monimuotoiset varsinkin ton vaunukopan kanssa. Mutta harkitsisin kyllä tarkkaan ennen noiden hankkimista. Itteä on vähän kaduttanu, mutta ei toistaseks olla luovuttu niiden "matkaratas"-ominaisuuksien takia :)

   Poista
 2. Mutta jos ulkonäöllisesti aattelee nii nuo rattaat on tosi hyvännäköset!!! Mä dikkaan tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan ne ihan hyvännäköiset :) se on ihan itestä kiinni mitä ominaisuuksia haluaa ajatella...

   Poista
 3. Niin suloiset lapset!

  VastaaPoista
 4. Ihanan reipas tyttö :) meilläkin alkaa pian uuden arjen opettelu, kaksi vanhempaakin on melko samanikäisiä kun teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas, ihana ja välillä myös tosi rasittava alkavan uhmaikänsä kanssa. Onkohan vähän mustasukkasuutta vauvasta vai mitälie... :)

   Onnea teille tulevaan!

   Poista