600

Kyllä syyskuussa sietää jo muutaman kalikan laittaa takkaan palamaan jos on tosi kylmä aamu. Sitä on mukava tuijotella siinä jos ei oo muuta tekemistä. Mullahan yleensä aamusin ei oo :D


5 kommenttia:

 1. paljonko sulla onkin jo viikkoja? en malta oottaa kun sulle syntyy pikkunen :) ja oon itekki raskaana niin siks kiinnostaa niin paljo.
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä tarpeeksi, 34. Mä mielellään odottelisin vielä pari viikkoa, kun näillä viikoilla syntynyttä ei luultavimmin saa ihan suoraan kotiin. Vaikka toisaalta olo alkaa olla niin tukala että sais jo tulla :)

   Poista
 2. Niin ihana unelmatakka, me want!

  VastaaPoista
 3. Ois tosi mahtava kuulla kokemuksia synnytyksistäsi :) olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja joka päivä tulee tarkistettua että onko tullut uusia postauksia. Kiitos useista ihanista sanoista ja kuvista. Jotenkin välittyy aidosti lapsiperheen arki iloineen ja suruineen. Opiskelen kätilöksi niin siksi myös kiinnostaa.. "Samaa porukkaa" olen. -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne synnytyskokemukset taidan pitää ihan omana tietona. Ei mitään kovin ihmeellisiä, aika tavallisia tarinoita kai.

   Mutta kiva jos tykkäät lukea blogia :)

   Poista