596

Ette arvaa mihin heräsin tänään! Rapsuttelin siinä selkää ja ihmettelin että mikä luomi mulla on revenny. Menin kattomaan peilistä ja se luomi heilutti jalkoja. Hyi yäk! Punkilla siellä oli bileet. Hannu irrotti sitä pinseteillä ja jonkun palasen vielä kaiveli nuppineulalla. Herkkää. Oli niin tautisen tiukassa. Kävin vielä näyttää terveyskeskuksessa varmuuden vuoksi. Olis kuvakin, mutta se on jo vähän liian ällö.

Illalla hain tuttavaperheen pihasta ämpärillisen luumuja. Ei ollenkaan ällöjä vaan tautisen hyviä.


6 kommenttia:

 1. Hyi yök, ötökkäkammoisena tuo mielikuva jalkojaan sätkyttelevästä punkista tuntuu melkoisen yököttävältä.. Ja ei se olotila varmaan sullakaan paras mahdollinen siinä peilin edessä ollut?:) onneksi huomasit ajoissa!
  Luumut näyttää herkullisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo ollenkaan ötökkäkammoa, mutta rupes se kyllä ällöttämään kun kiinni tuolla selässä eikä millään meinannut lähteä irti :D

   Poista
 2. Mistähän se olit mahdollisesti saanu sinne selkääsi? Mun painajainen tuommonen ajatuski...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeen muuta keksi kun että edellisenä päivänä lasten serkkupojan kanssa etin heinäsirkkoja niiden pihaheinikosta ja siellä kyykin. Se on varmaan vaatteissa ensin pyöriny ja sitte tonne päättäny pistää.

   Poista
 3. Hyi! Onneks lähti pois.

  Nuo luumut näyttää niin hyviltä. Meillä on mökillä yks luumupuu, mut se taitaa olla jo vähän kuollut. Harmi. Jospa raaskis kaupasta ostaa kotimaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen kalliita vaan kaupassa, mutta on ne toisaalta tosi hyviäkin! Sun pitää laittaa uus luumupuu kasvamaan :)

   Poista