587

Lastenhuone siivottu. Otin kuviakin nyt kun se on kerta järjestyksessä. Toistaiseksi ei oo ollu kauheesti ylimäärästä rahaa lastenhuoneen panostamiseen. Hyvin siellä on kuitenkin viihdytty ja ihan kivalta näyttääkin. Leluille on omat paikat ja vaatteille hyvin tilaa kaapissa. Kumpikin lapsista jopa nukkuu yleensä omassa sängyssä!6 kommenttia:

 1. Tosi hienoksi oot(te) huoneen saanu! Eipä sitä rahalla aina kaunista saa, tai ainakin voi ilmankin saada hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
 2. Niihän sitä voi :) jonkun pienen pöydän ja tuolit ehkä tuonne haluaisin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone! Muutenkin pidän blogistasi! Ihanaa tavallista arkea :) tänne välittyy tunne,että olette tyytväisiä elämäänne ja osaatte nauttia pienistä asioita. Jaksamista ja iloa! T. 5 pienen äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tyytyväinen yritän olla ja rehellinen täälläkin, vaikka onhan blogi aina silti vaan pintaraapaisu siihen oikeaan elämään. Tsemppiä sinnekin pienten kanssa elämiseen!

   Poista
 4. Voi, kun tykkään tuosta pinnasängyn kankaisesta reunakaaresta. Oletko tehnyt sen itse vai hommannut jostain? Pisti silmääni, koska meilläkin tarvittaisiin kovasti moista. Tyttömme on oppinut nousemaan tukea vasten, ja sitä intohimoa harrastettava myös öisin. Aina ei moisesta selvitä ilman parkuja, niin oon miettinyt mistä saatais pehmustetta kovien pinnojen eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny sen ite :) eikä oo kovin hankala operaatio, eikun ompelemaan! Mutta jos ei innosta niin ainakin ikeasta saa kokovalkoisia, muualla varmaan ne on niitä perinteisiä missä on vaaleenpunasia pupuja ja nalleja.

   Poista