529

Ostin uudet kesäkengät. Näistä saa tulla ne tämän kesän kengät. Heitän sitten syksyllä tai viimeistään ensi keväänä roskiin. Äsken heitin viimekesän ne.10 kommenttia:

 1. Raskausaikana tai vaikka ei olisikaan raskaana suositellaan kyllä enemmän jalkaa tukevia kenkiä. Kunnon sandaalit olisi jalalle paremmat. Aina ei tarvii olla muodissa eikä kaiken tarvitse näyttää niin hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos mielipiteestä. Minä pidän näistä, niillä on kevyt kävellä ja näyttävätkin hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. määki tarvin uudet NE! :) Minusta on tärkein et niillä on hyvä kävellä(ja helppo laittaa jalkaan), ihan sama onko tukevat vai ei.

  VastaaPoista
 4. Se että on helpot laittaa jalkaan on melkein tärkeintä! Ei mitään solmittavia tai kiristeltäviä jaksa kesällä pukea... :)

  VastaaPoista
 5. kivat kesäkengät! :)

  VastaaPoista
 6. Itse asiassa ihmisen olisi kaikista luontevin kävellä varpasillaan, ilman minkään valtakunnan kenkiä saati tuettuja kenkiä. Pronaatiotuet sun muut pahimmillaan heikentää jalkaa ja sen lihaksia ja tukikudoksia. Pelkät tossut jalkaan kesäksi ja talveksi niin ei tule jalkojen kanssa ongelmia!

  VastaaPoista
 7. Enpä arvannut että tästä tulee näin paljon keskustelua :) itse ostin juuri nuo kengät lähinnä siksi, että olivat kivan väriset ja riittävän halvat. Sen kummemmin miettimättä :D

  VastaaPoista
 8. Mulla on samat kriteerit ku sulla.:D Ja nuo sun kengät onki kyllä makiat, kyllä kelpais mullekki!
  -J

  VastaaPoista
 9. Joka kesälle pitää ostaa NE. Mun viime kesän NE olivat punaiset. Kesän jälkeen joutivat pois. Tämän kesän NE ovat keltaiset, pääsivät juuri toiseksi uusimpaan postaukseeni mukaan myös.

  Kesä ja kesäkengät <3

  VastaaPoista
 10. Pitäähän joka kesä jotkut tietyt olla :) minä tosin sain tänään näistä pitkän kävelyn päätteeksi rakon pikkuvarpaan kylkeen, mutta eiköhän tuo jalka totu ihan kohta.

  VastaaPoista