525

Takana parin päivän hermojen kiristely. Mies kävi työhaastattelureissussa ja olin lasten kanssa yksin kotona. Ehkä hienoin hetki oli kun toissayönä kolmen aikaan pesin kakkapyllyä pilkkopimeässä vessassa. Kun sattui sähkökatko just siihen hetkeen. Neljän tunnin yöunet tuntui jotenkin aika lyhyiltä. Pinna oli lievästi sanottuna tiukalla.

Kun mies eilen tuli kotiin, lähdin mammojen kanssa amarilloon. Mahat täynnä hyvää ruokaa elämäki maistui jo paremmalta.

Tänään sitten käytiin heti aamusta ulkona. Aurinko paistaa ja t-paidallakin pärjää! Lasten päiväunien aikaan joku ahkera pesi sitten kaikki parvekelasit. Eikö pari vuotta oo ihan hyvä väli? :D Ainakin pesun tuloksen huomaa.5 kommenttia:

 1. Huh, sattupa kyllä just huonoo saumaa sähkökatkos..
  Reipasta! Mun pitäs kans putsata nuo parvekelasit, ja ikkunat ulkopuolelta, ku vaa jaksas/viittis.:P Mite se homma onki aina yhtä tympiä alottaa..
  -J

  VastaaPoista
 2. Reippaasti joo pesin ne, mutta aamuaurinko paljasti karun totuuden: ihan raidalliset niistä tuli. Syytän surkeeta ikkunalastaa :D

  VastaaPoista
 3. Mihis päin te olette muuttamassa? Kesän ajaksiko vai pidemmäksikin ajaksi? :)

  VastaaPoista
 4. Ihan tarkkaa paikkaa ei vielä ole, mutta mies on saanut töitä Tuusulasta. Heinäkuun lopussa muutetaan, sinne ainakin vuodeksi :) Kesä ollaan vielä siis täällä.

  VastaaPoista
 5. Onneksi kohta on kesä!! :)

  VastaaPoista