518

Jos olis paljon rahaa niin meidän lapsilla olis erilaiset pihakamppeet. Siitä oon varma. Mutta nämä saa nyt kelvata ja kelpaakin oikeen hyvin.

Tänään aamulla hiekkalaatikolla ripsi vettä. Maanantai-iltana ei, silloin otin kuvat. Bean puku on uutena prismasta viime syksynä. Oli roimasti alennuksessa. Edvinin puvun ostin nettikirppikseltä. Lyhensin lahkeet ja hihat kun ostin vähän liian ison. Molemmilla on Reiman Lassie.

Eilen yritettiin mennä kattomaan isin suklapallopelejä, mutta olikin portti edessä eikä päästy. Edvinin H&M takin löysin Joensuusta kirppikseltä joskus talvella. Bealle ostin H&M vauvamalliston takin. Ompelin siihen pitkät resorit hihansuihin. Tarpeeksi isoa ei valmiina saa ja tuo oli muuten oikeen hyvä, söpö.

11 kommenttia:

 1. Meillä on kyllä tuo sama takki mikä Bealla 92 koossa, vai mitä kokoa Bea käyttää!:)

  VastaaPoista
 2. Ahaaa, mä ajattelin että niitä ei oliskaan edes isompia kun oli siellä vauvapuolella ja isompien puolella ei ollu noita. Tuo on 86, se 92 olis ollu oikeen hyvä mutta menee tuo noinkin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita on! Me ostetaan melkeen kaikki vaatteet käytettynä, saa paljon halvemmalla ja näkee mitkä on kestäneet ;)

  VastaaPoista
 4. Aika paljon mäki ostan :) onhan se ihan kannattavaa.

  VastaaPoista
 5. Meijänki Eellä on samanlainen takki ku Bealla! :)
  -Niina-

  VastaaPoista
 6. Eikö pikkumiehellä palele pikku jalkoja tuollaisissa kengissä hiekkalaatikolla? Siis tähän aikaan vuodesta (ja näin kylmänä keväänä)? :)

  VastaaPoista
 7. On sillä ollu ihan lämpimät varpaat, kylmimpinä päivinä villasukat alla ja sadekelillä kumpparit. On se hyvä että joku huolehtii... :D

  VastaaPoista
 8. Ei pahalla, ite puen vaan lapsille ehkä liikaakin... :) mutta en kestä sitä jos epäilyttää että paleeleekohan niillä. Minullaki lapset vielä niin pieniä etteivät osaa ite sitä sanoa. :) ehkä teillä on lämpimämpää siellä ku täällä meilläpäin. ;) (Näyttää kangaskengiltä, katoinko väärin?)

  VastaaPoista
 9. En minä sitä mitenkään itteeni ottanu. Kangaskengät on, kyllä niillä ihan hyvin tarkenee jos on muuten riittävästi päällä :)

  VastaaPoista
 10. Aika monesti samaa aattelen, että jos ois rahaa, ni pukisin kyllä eri lailla tms. Ois niin kiva, ku vois vaan valita kaikista mahollisista ihan mitkä itteä miellyttää kattomatta hintalappuja.. Mut sä oot kyllä viitseliäs, kun jaksat tuunata noita! Onnea ja voimia ootokseen ja muuttoon!

  VastaaPoista
 11. Jos ei oo rahaa ja ostaa vahingossa väärän koon ni on pakko tuunata :D Kiitoksia! Muutto vasta heinäkuun lopussa, mutta pikkuhiljaa sitä vois alkaa tässä valmistelemaan.

  VastaaPoista