469

Suklaapiirakkaa pakastimeen. Tai ehkä maistan myös kohta vähän.




8 kommenttia:

  1. oii. näyttääpä herkulliselta! :) Pitääpä tehä iteki.

    VastaaPoista
  2. Teeppä :) tuo on helpoin ja paras tapa tehä suklaapiirakan päällinen!

    VastaaPoista
  3. Ai herkku, täytyy kyllä testata!:) Käytätkö siis vielä hetken uunissa et voi levittää nuo suklaat?

    VastaaPoista
  4. Ei sitä tartte enää uuniin laittaa :) kun heti kuuman piirakan päälle laittaa niin ihan hyvin parissa minuutissa siihen sulaa.

    VastaaPoista
  5. Tuleeko siitä hyvä leikata, jos tarjoilee vaikka vasta muutaman tunnin päästä? Vai pitääkö leikata paloiksi heti kun suklaa on sulanut?

    VastaaPoista
  6. Mä leikkasin sen vasta kun oli jäähtynyt, mutta pitää terävällä veitsellä ettei lohkeile se suklaa :)

    VastaaPoista
  7. Ai että.. Kyllä rupes niin tekeen mieli et pakko lähtee suklaata ostamaan, muut aineet löytyy aina kaapista. Kiitos tästä!

    VastaaPoista