442

Kaupungin ilotulitus oli lapsiystävälliseen aikaan jo kahdeksalta. Tori oli lauhan sään ansiosta ihan täynnä, jotenki huvittava tunnelma. Pommitus yllätti positiivisesti. Nämä siis eilen. Vuosi vaihtui autossa matkalla kotiin nukkumaan. Tänään on sitten jo käyty pojan kanssa päivystyksestä hakemassa neljänteen korvatulehdukseen antibiotit. Mies sai hetken omaa aikaa sulkapallon merkeissä ennen huomista arjen aloitusta.


Kuva täältä vuodelta 2006.

7 kommenttia:

 1. Pakko kysyä tuosta korvatulehduskierteestä, että onko poika saanut joka kerta Amorion-kuurin tulehdukseen? Meillä oli nimittäin viime kesänä kierre: kerran kuussa haettiin antibiootti tulehdukseen, syötiin viikko ja kolmen viikon päästä mentiin uudestaan lääkäriin. ( lääkäri sanoi toukokuussa kun haettiin eka antibiootti, että kierre on epätodennäköinen koska lapsi on vasta puolivuotias ja kesä on tulossa ja lapsi on kotihoidossa. ) Neljännellä kerralla vaihdettiin vähän tujumpaan lääkkeeseen, ja siihen loppui tulehdukset!

  VastaaPoista
 2. Alkuun söi kaksi Amorion-kuuria, sitten kerran Amoxin (jossa on sama vaikuttava aine kuin Amorionissa) ja nyt saatiin joku deellä alkava, en muista nimeä. Toivotaan, että se tuolla lähtis!

  VastaaPoista
 3. Voi kummipoikaa! :( Ei oo helppoa ollut pojan elämän alkutaival!

  -S

  VastaaPoista
 4. No olishan se helpompikin tavallaan voinu olla... Mutta eiköhän tuosta tuu vielä oikeen terve ilopilleri. Ja helppo murrosikä :D

  VastaaPoista
 5. Saitte varmaan ditrimin tai ditrim dublon. Jos edelleen tulee, pyydä zithromax, äläkä vaihda apteekissa halvempaan. Lähtee ykeensä ainaki meillä sillä. Toivon niin pienelle paranemista. Nimim, 3 lasta, abauttia 60 kuuria, pistoshoitoa reiteen korvapöpön vuoksi yms..

  VastaaPoista
 6. Annanpa itsekin vinkin korvatulehdukseen: zithromax-lääke. Samaa olen kuullut muiltakin amorionista, että on yhtä tyhjän kanssa. Pyysin tehokasta, zithromaxin määräsi. Kuuri yleensä 3 päivää, kerran päivässä (amorion muistaakseni jopa viikon kuuri 3x päivässä). Maitohappobakteeria mukaan, kun saattaa pistää mahan sekaisin.

  VastaaPoista
 7. :) Ditrimin se taisi olla... Jos ei tuoll lähde niin katotaan sitten uudestaan. Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista