434

Tulin niin iloiseksi aamuisesta viestistä että! Onnea sinulle pieni ihana<3 Toivottavasti nähdään pian. Ei ollut väritoiveita niin tein tommosen vihreän. Omasta mielestä siitä tuli hirveen söpö, toivottavasti pikkumies tykkää myös.

Alempana eilisiltainen tappelu Bean joululahjanuken takkutukan kimpussa. Ostin kirppikseltä vitosella. Ihan herttanen saparopää siitä tuli.7 kommenttia:

 1. Söpöjä molemmat! :)- M

  VastaaPoista
 2. Voi että ihana peitto ja ihana nukke!!!!♥

  VastaaPoista
 3. Tulipa heti paremman näkönen ku tukka suoristu, mite sää jaksoit?!:D
  Tuo tilkkupeitto on kyllä kans hieno, kelpais!
  Mukavaa joulun aikaa!!
  -J

  VastaaPoista
 4. Ihan mukavaa sen selvittely oli. Ei tarttennu varoa, kun toine ei kokoajan kiljunu että sattuu :) ja käytin mä saksiakin ihan reilusti pahimmissa kohissa.

  Mukavaa joulun aikaa myös sinne!

  VastaaPoista
 5. hei tiiätkö miks sinisiipeni-blogi on lopettanu?

  VastaaPoista
 6. En kyllä tiiä yhtään...

  VastaaPoista
 7. Joku vinkkas et täällä on kysytty miks lopetin blogini. Aattelin vastata tänne, että siks lopetin, ku alko ahistaa kun lasten kuvia netissä ja koskaan ei tiiä kuka niitä mun juttuja lukee. Harmittaa, olisin niin halunnut jatkaa blogin pitämistä ja se oli mulle itelle niin kiva harrastus ja tapahtumien tallennuspaikka. En vaan enää uskaltanu ja mietin sitäkin, mitä lapseni aattelee isompana siitä et oon niitten kuvia nettiin laittanut. Onneks kuitenkin saan seurata muiden blogeja. -Piristävät!! :)

  VastaaPoista