422

Hoitelin aamulla ja vähän yölläkin kummipoikaa, jonka mama on keskittynyt lähinnä sisustensa tyhjentelemiseen. Herkkää. Ei täällä kuitenkaan niin kamalaa ole, kuulostaa paljon pahemmalta. Nyt neljä kuudesta nukkuu.

Joulutähden ripustin ikkunalle. Ulkona näyttää jo ihan mukavalta talvelta. Eilisten joululaulajaisten tilulilut soi päässä ja muutenkin on ihan hyvä mieli. Itseasiassa tekee vähän mieli suklaata, mutta ei kehtaa sanoa sitä ääneen kun nuo kaikki muut voi pahoin jo ajatuksesta.


5 kommenttia:

 1. Ou nou. Tsemppiä sairastuvalle! Pennaki örkki eilisen päivän. Yäk. Säästysinpä ite, mutta näyttää kyllä aika lahjakkasti kiertävän kaikilla.
  -L

  VastaaPoista
 2. Ei ressi tätä meijän piiri pieni pyöriitä :D

  VastaaPoista
 3. Niihän tuo pieni piiri pyörii :D onneks vaan yhen kierroksen, toivottavasti.

  L, me toivotaan kaikki että säästyisit!

  VastaaPoista
 4. Oo - se tauti oliki vasta juhlaa, kerro vaan sintulle voimaterveisiä. =)Konsta örkki tänään uudestaan (söi pussillisen hesen ranskiksia tyhjään mahaan taudin jälkeen ja edellisen kerran syöny kunnolla sunnuntaina sotkamossa - että liekkö osuutta asiaan).

  Mutta minun piti heti joulutähteä alkaa askartelemaan ja kaikki meni siihen asti ihan hyvin, kunnes ne kaks tähtiä piti liimata yhteen, nii ei pysyny - että ei mulla muuta.

  Paitsi että tuon sen ompelurakkineen vielä joku päivä hoiviisi - oottehan vkl:n täällä?

  -k

  VastaaPoista
 5. Ollaan viikonloppu täällä, toki aina :D Joo ja ranskikset tyhjään mahaan ei välttämättä oo kaikista kevyin vaihtoehto...

  Siitä tähden liimaamisesta yhteen ni minä aattelin ensin että siihen tarvii jotain erikeepperiä mutta mä ihan vaan tommosella paperiliimapuikolla laitoin, pysy ihan hyvin. Yritä uudestaan :D

  VastaaPoista