416

Pientä reissuväsymystä ilmassa. Molemmat piiperot nukahti aamukitinöiden jälkeen jo ennen yhtätoista päiväunille. Parin tunnin nukkumisen jälkeen oli sitten jo ihan eri ilme naamalla. Illalla ensimmäiset pikkujoulut.
10 kommenttia:

 1. Aivan tosi sulonen kuva pikkusista!!:)
  -J

  VastaaPoista
 2. alin kuva sai hyvälle tuulelle!! Söpöt!!

  VastaaPoista
 3. Tuosta tuun itekin hyvälle tuulelle :) mun kullat!

  VastaaPoista
 4. kiva blogi sinulla ja olenkin tätä jo jonkin aikaa lueskellut :) Minun blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. heips!
  ei liity nyt tähän postaukseen mutta sullahan on se virkattu jumppapallon päällinen?! mistä löytyis ohje siihen?

  t. vakkarilukijasi

  VastaaPoista
 6. Sini, kiitos! Kävin kurkkimassa myös sun blogia :)

  Heips vakkarilukija, sen jumppapallon päälliseen ei oikeen oo ohjetta kun tein ihan kokeilemalla... Ehkä neljästi purin jo puoleen väliin ehtineen että ehkä olis kannattanu kirjottaa ylös jos joskus aikoo vielä toisen tehdä :D

  VastaaPoista
 7. eli siis virkkasitko sen "paikoilleen"?

  onko siinä mitään nappeja tms. saako pois ja takaisin?

  VastaaPoista
 8. Virkkasin ensin puolet niin, että kokeilin suunnilleen joka toisen kerroksen välissä ja sitten loput virkkasin vertaamalla siihen ensimmäiseen puolikkaaseen. Senhän ei tarvi olla just vaan riittää kun on suunnilleen, kyllä muotoutuu ihan hyväksi sitten siinä pallon päällä. Jätin siihen reiän ja laitoin tommoset lenkit ja napit. Täällä niitä kuvia muutama :)

  VastaaPoista
 9. sorkke ku vielä kyselen mutta mihin siis olet sen reiän jättänyt, en käsitä tuosta kuvasta...miten paljon sen pitää olla auki että päällisen voi käyttää pois?

  VastaaPoista
 10. Se reikä on noin 15 senttiä pitkä. Jätetty kerrosten väliin niin että virkattu vaan semmosta narua, johon jätetty semmoset löysät lenkit nappeja varten ja sitten seuraavalla kierroksella napattu ne silmukat kyytiin... En osaa oikein selittää kun en tiiä noiden silmukoiden oikeita nimiä :D tommonen 15 senttiä riittää hyvin koska sen pallon voi laittaa tyhjänä sisään ja pumpata sitte täyteen.

  VastaaPoista