402

Tänään alkaa taas yh-äitiys hetkeksi, huomisiltaan asti. Ja siitä syystä tai muuten vaan vahingossa käytiin muutaman muun maman kanssa salaatilla Cafe Mokassa. Niiden kahden muun lapset yhtä pikkuneitiä (joka oli mukana) lukuunottamatta oli hoidossa ja meidän kullannuput miehen kanssa kotona. Tulomatkalla kävin tutkimassa talvisaapasvalikoimaa Anttilassa ja löysinkin yhdet hyvät, tosin ne jäi vielä hyllyyn odottamaan veronpalautuksia. Ihan pakko oli myös kurkistaa joulusuklaahyllyyn ja mukaan tarttui lemppareita, kaakaokuorrutteisia minttusuklaakikkareita.


4 kommenttia:

 1. "taas yh-äiti"????? tökkäsee hieman silmään kun on " vaan" yh-äiti.. Vuodesta toiseen..yhden tulot,yhden päätös kaikessa,yksinäiset illat(aina),yksinäinen vastuu omista pienistä.. Ei semmoista ole kuin "taas yh-äiti"

  VastaaPoista
 2. Nii, huono sanavalinta. Tsemppiä sulle ihan valtavasti! Minä en pystyisi tuohon. Tai varmaan jos olis pakko, mutta osaan kyllä arvostaa sitä, että meitä on kaksi.

  VastaaPoista
 3. En yhtään pahalla siis sanonut:) ko.asiasta monesti puhutaan ystävien kanssa,joilla joskus hetkiä ilman puolisoa,miten joitakin sanoja voi "väärin käyttää" ajattelematta sen enempää:) löysin blogisi monen blogin kautta,mukava lukea :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä jos tykkkäät lueskella, huonoista sanavalinnoista huolimatta :)

  VastaaPoista