371

Bea arvioimassa uusia rattaita. Mitä tuosta ilmeestä nyt sainois? Hyvät on, kevyet.


7 kommenttia:

 1. Söpö neiti!
  Näyttäs samoilta tuplarattailta ku meilläki. Ite oon tykänny tosi paljo niistä ja on kyllä ollu varsinki hintaansa nähen kestävätkin.:) Toki kankainen tavarakori on nyt ajan saatossa kärsiny isojen lastien takia..pitäs vähän kursia.:)
  -J

  VastaaPoista
 2. Nuo on emman tai z-linen jule twin tuplat. Meidän toiset tuplarattaat. Ei olla vielä ulos ehditty kunnolla testaamaan, mutta vaikuttaa tosi kevyiltä. Edelliset on Britaxin päällekkäin/peräkkäin istuttavat. Niissä parasta on, että menee tosi pieneen tilaan esim. auton perälle. Nämä uudet mahtuu justjust :D Siksi ostettiin nää, että näkis tuo pienempikin jotain, kun ei oikeen viihdy siellä peräkkäisissä alaistuimessa kun näkyvyys on aika huono. Tulipas tarina :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on ne "emmat" mut tieten nuo z-linet on samanlaiset?! Nuo on (muistaakseni) kapeimmat vierekkäin istuttavista, mahtuu just kaikiin "yhen oven liikkeisiin" ni on ollu senki puolee huiput mun mielestä.:) Mutta joo, onha ne päällekkäin/peräkkäin istuttavat huomattavasti kapeammat.
  -J

  VastaaPoista
 4. Joo kait ne on samanlaiset, ainaki mitä oon netistä tutkinu :) nuo on kai myös emmat. Toivottavasti päästään nyt lähipäivinä testaamaan kunnolla. Sadesuoja vielä hakusessa ja tuolla sataa joka päivä...

  VastaaPoista
 5. Nää on näppärät! tyytyväisiä z-line käyttäjiä :)ne istuma-asennon säädöt on vähä rasittavat..jos haluu laittaa puolimakaavaan ni ei jotenki saa suoraan sitä selkäosaa. tai sit ite en vaa osaa :D -M

  VastaaPoista
 6. Meillä samaiset kärryt ja oikein on toimivat ja näppärän kapeat! Hyvä hankinta siis..:)

  VastaaPoista
 7. Tänään päästiin ulos asti kokeilemaan, kyllä tykkään noista! :)

  VastaaPoista