349

Jotkut ihmiset saattavat edelleenkin tulla sanomaan, että kyllä se koliikki loppuu kolmen kuukauden iässä seinään. Sitten sanon, että Edvin täyttää jo 4 kk. Sitten sitä toista nolottaa. Tosin näillä kerroilla Edvin on nukkunut vaunukopassa tai ei ole ollut paikalla ollenkaan. Kokonsa puolesta poikaa ei voi luulla alle kolmikuiseksi. Tänään Edvin täyttää 4 kk. Sen kunniaksi sai jalkaansa punaiset 74 senttiset housut. Onneksi myös koko 68 mahtuu vielä, 62 ei. Itkemisen lisäksi tuo pieni ihana osaa myös nauraa 
6 kommenttia:

 1. Mitä d-tippoja käytät pikkuisella? Meidän keskineiti meni ihan sekaisin jekovit-tipoista, piti useamman kerran vaihtaa, että saatiin mahaystävälliset tipat käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Meidänki poju oli päälle 4 kk, ennen ku koliikki meni ohi... Eikä loppunu ku seinään, vaan vähitellen. Jossai vaiheessa tajusi että "hei, sehän ei enää itkekää koko aikaa!" Ja nyt on niin reipas taapero. :) tsemppiä!

  PS. Kiva blogi. :)

  VastaaPoista
 3. niin söötti, rakas! <3

  kummitäti täält tsadist

  VastaaPoista
 4. Saila, Rela-tippoja käytetään aina kun muistetaan.

  Anonyymi1, mukava kuulla että jollain muullakin on tämmönen vähän sinnikkäämmin kitisevä vauva :)

  Tsadin kummitäti, onhan se ihana rakas <3

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa. Nyt kommentoin ekaa kertaa.
  Kaikki te koliikkivauvojen vanhemmat olette mun sankareita!!!

  ...Kaverin vauvalla oli myös koliikki ja häntä lohduteltiin että 3kk niin se on ohi. No, kesti vielä kuukaus lisää... 4kk hujakoilla loppui. Tosin sillon todettiin refluksitauti, johon hän sai lääkkeet. :)

  Kyllä se ainakin JOSKUS helpottaa. Nyt kaverit eivät enää muista millaista se itku olikaan. Kannattaa kuvata sitä joskus, niin mun kaveri teki ja nauraa nyt niille videoille vedet silmissä..

  TSEMPPIÄ!!!

  VastaaPoista
 6. Oon ottanu videolle ainakin tuota jumppapallon päällä pomppimista, siis ainoata tapaa jolla pojan saa rauhottumaan. Varsinaista huutoa en varmaan ole kuvannut. Eiköhän se joo joskus lopu, sitä päivää odotellessa :)

  VastaaPoista