327

Laitoin selkänojatyynyt takaisin sohvaan, tuntuu kummalliselta istua. Haluaisin vaihtaa järjestystä, mutta en keksi mitään järkevää vaihtoehtoa.

Bea sai reissusta flunssan, reppana. Muut ollaan terveinä ainakin toistaiseksi. Leikattiin ennen reissua Bealta otsahiuksia, alkoi mennä silmille kokoajan. Ja Helsingistä sai Lapanen-värityskirjan. Joku päivä voisin tänne laitella muistakin ostoksista kuvia.

Edvin painoi 3kk neuvolassa 7690g. Ei ookaan mikään pikkuruinen poika tuo meidän pienin. Aloitettiin muutama päivä sitten myös perunan maistelu. Yöt tuo nukkuu jo yhteen putkeen, suunnilleen kaheksan tuntia. Jotenkin tuntuu, että ne yöunet on kyllä ansaittu.



8 kommenttia:

 1. oho, hyvänkokoinen poju teillä :) Meiän kirppu-neiti oli 11kk neuvolassa 7,5kg :D Mut jokainen kasvaa omalla käyrällään, onneksi!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, miten lapset kasvavat omaan tahtiinsa. Meidän Lidia oli 11kk:n neuvolassa 7,6kg. :)

  VastaaPoista
 3. Beakin oli tuon kokoinen vasta 7 tai 8 kk, mutta pojat on poikia :P Ja minä niin rakastan tuon poskia ja reisiä, ihanan pullea!

  VastaaPoista
 4. Ootte niin ansainneet yöunenne! Söppänä tuo pötkylä.

  VastaaPoista
 5. Meidän typy painoi 3kk neuvolassa 5,8kg ja terkka sanoi, että se on ihan tavallista, että tällaset rintaruokitut vauvat on vähän pullukoita :D

  VastaaPoista
 6. En minä ainakaa tuosta painosta oo huolissaan, eikä ollu terkkarikaan :) vähän vaan enemmän töitä teettää tuon kanteleminen ku on niin painava...

  VastaaPoista
 7. Me laitetaan vielä paremmaksi, 3kk nlassa poika oli 8180g :D

  VastaaPoista
 8. On se ihan mukavaa, että muillakin on hyvin syöneitä lapsukaisia :)

  VastaaPoista