284

Poika rintarepussa, aikoo olla vissiin koko päivän. Tai muuten huutaa. Huomenna neuvola, vyöhyketerapian sain vasta maanantaille. Odotan sitä päivää että tällä on kaikki hyvin.

Sisko on piirtänyt kärrynsä pohjalle taideteoksen. Nyt leikkii pikkuveljen kopassa, mitälie laivaa tai jotain. Ei saa vielä ihan tosta pälpätyksestä selvää. Kakka, kiikaa, kii ja äiti ymmärretään.
15 kommenttia:

 1. kaikki sympatia sulle, kokemusta itkuisista vauvoista x4.. se on niin sydäntä raastavaa kuunneella ja väsyttävää. meillä vyöhyketerapia on auttanut neljä kertaa käytin viikon välein ja poika muuttui täysin.. loistava apua. toivon että saatta apua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ansku. Oon kuullu tähän mennessä pelkkiä hyviä kokemuksia vyöhyketerapiasta niin ajattelin kokeilla. Meillekin se suositteli neljää hoitokertaa 4-5 päivän välein. Toivottavasti auttais.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi löytyi täältä internetin ihmeellisestä maailmasta. Tsemppiä itkuihin, jospa v-terapia auttas. Olisko sulla mahdollisuutta harjoitella kantoliinailua? Se on ollut mulla tosi tarpeellista lasten vauva-aikana.

  Ps.Liityin lukijaksi.
  Pps. Liekkö teidän Edviniin viitattiin päikkärissä, Leon pakinassa. ;) Nätti nimi!

  VastaaPoista
 4. Suosittelen. Samoja itkuja meilläkin itketty. Pari hieronta kertaa takana ja suunta parempaan. Tsemppiä ja jaksamista.

  VastaaPoista
 5. Elllu, juu meidän Edvin se pääsi pakinoihin :) Oon välillä koittanu käyttää kantoliinaa, mutta sen sitomista pitäis tosiaan opetella, tuntuu niin vaivalloiselta aina. Tervetuloa lukijaksi!

  Anonyymi, kiitos tsempeistä ja samaa sinne!

  VastaaPoista
 6. Voi että, toivotaan et vyöhyketerapia auttaa!! Nii rankkaa aikaa se, ku vauva on itkunen. Hyvä, että ees rintarepussa rauhottuu, vaikka onki varmaa melko rankkaa kannella koko ajan..
  Pitääki lukea leon juttu, ku ei oo vielä ehtiny.:)
  -Johanna

  VastaaPoista
 7. Minä neuvon että rauhottakaa elämäänne. Elekääkä koko ajan menkö sinne ja tänne. Rauhottuu se vauvakin siitä sitten. kotona olo on vauvalle parasta.

  VastaaPoista
 8. Enemmänhän tuo tuntuis täällä kotona huutavan kun reissussa. Uskon minäkin silti, että vauvan on paras olla kotona. Koliikkiin ei vaan taida kotona olokaan auttaa. Oman mielen hyvinvoinnin takia on ihan hyvä päästä välillä pois neljän seinän sisältä.

  VastaaPoista
 9. Totta, meilläki oli paljo rauhallisempi vauva ku oltiin jossain muualla, tai ku oli vieraita! Ehkä se on sitä että ite jaksaa olla sillon paljo ilosempi, mitä yksin kotona itkua kuunnellessa ja isompien toilailuita vahtiessaö!

  Tsemppiä!
  Jostain tänne eksyin joskus, ja välillä käyn kurkkaamassa. Meillä on yhteisiä tuttujaki; sun miehen sisko :)

  VastaaPoista
 10. Vieraskorea vauva :) ja tuo on kyllä totta että ite on paremmalla tuulella kun ei oo vaan yksin kotona kuuntelemassa sitä huutoa.

  Hmmm... S, E-K, M vai A?

  VastaaPoista
 11. E-K :), Sn luona oon kerran käyny pikavisiitillä vuonna nakki, ja Mn kans viettäny pari iltaa siitä seuraavana vuonna!

  VastaaPoista
 12. Jaksamista itkuisen vauvan kanssa, se ei ole yhtään helppoa (omia 2). Mutta eihän vauva sille mitään voi.. yritin aina itse ajatella. Vaikutat niin ihanan rauhaisalta äidiltä, hyvään perheeseen on pieni syntynyt. Suosittelen trikooliinaa, sen kun kerran sitoo aamulla, voi pitää vaikka koko päivän ja luonnollinen hytkytys tyynnytti ainakin meidän itkuisia. Ei tule hiki, ainakaan niin hiki kuin paksummassa liinassa :)

  VastaaPoista
 13. Niin moni on kehunut kantoliinaa että pitää kai alkaa sen kanssa opettelemaan :) trikooliina mulla onkin.

  VastaaPoista