294

Edvin hymyili eilen ensimmäisen kerran kunnolla, isille tietysti ja tänään tuhatjalkaiselle.

Aamun aloitin tekemällä vadelmakiisseliä, teki mieli sitä jo eilen illalla. Sadepäivän iloksi lähdettiin Bean kanssa hakemaan kaupasta karkkia. Sade lakkasi ja mentiin hetkeksi puistoon keinumaan. Juteltiin mummon kanssa monta minuuttia, taisi olla dementoitunut. Tämän päivän väri on kai punainen.
11 kommenttia:

 1. Ekat hymyt on nii söpöjä<3 Punanen näyttää tosiaa olevan teiän päivän värinä, hauska kyllä.:D
  -J

  VastaaPoista
 2. Ihana mummo! :) Ne monesti nii mutkattomasti tälläytyy juttuseuraksi..

  VastaaPoista
 3. Heei löysinpä sun blogiin sattumalta =)

  VastaaPoista
 4. J, niin ne ensimmäiset on! Meillä on ensihymyt molemmilta saanu iskä :) ja tuo punanen tuli ihan vahingossa :D

  Ninnu, joo tuokaan ei olis malttanu millään lopettaa. Sitten ku oli kertonu kaikki jutut viidesti niin piti sanoo, että me taidetaan lähtä kotiin laittamaan ruokaa :)

  Tanjuska, hahaa sukulaisiakin eksyy tänne! Kävin kurkkimassa sun blogia myös ja rupesin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia, ja nuo vanhukset on kyl ihania, tykkäävät niin kun niitten kans juttelee :) Meilläki herkuteltiin eilen karkeilla, piristivät sadepäivän iltaa kummasti!

  VastaaPoista
 6. Anskuli, meillä herkutellaan ihan liian usein karkeilla :D tai yleensä syön vaan suklaata mutta nyt kun pitää olla maidottomalla niin karkitkin käy...

  VastaaPoista
 7. sulla on kiva blogi! niin helppo samastua teijän arjen tapahtumiin. sunnuntaina teijän vieressä istuttiin ja mietin et teijän neiti taitaa olla aika lailla saman ikänen ku meijän nuorempi.. :)

  VastaaPoista
 8. Heei ompa kiva kun eksyit tänne :) Katoin ite ihan samaa, että taitaa olla aika saman ikäset tytöt. Bea on nyt vuosi ja 3 kk. Vois vaikka joku kerta istahtaa samaan pöytään kahville :)

  VastaaPoista
 9. Meijän neiti siis kuukauden nuorempi. :) Kyllä ehottomasti samaan pöytään kahvittelee, ja ois mukava tutustua muutenkin. :)

  VastaaPoista
 10. Ihania ja raikkaita kuvia täällä sun blogissa. :]

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Kiva jos tykkäät :)

  VastaaPoista