236

Ostin nettikirppikseltä raidallisen tunikan. Ajattelin että ehkä kesällä sitä sitten käytän, jos mahtuu päälle. Mukava yllätys paljastui postipaketista, vaate oli venyvää kangasta. Hyvin mahtuu jo mammamahan kanssa. Kesäpaita pääsi heti käyttöön.

Bealle löydettiin eilen aarre. Jostain vanhasta hintalapusta kultainen ketju. Sitä se nyt pitää ranteessaan, ei ole edes yrittänyt ottaa pois.5 kommenttia:

 1. Nyt kaivataan ihania masukuvia! sulla niin ihana maha!! ja jotain kivaa kuvapostausta, jossa paljon kuvia!! ihan vaan perus arjesta! ne on aina mukavia! tai se hääpostaus mitä joku oli jo pyydellyt joskus!:)

  VastaaPoista
 2. Koitan joku päivä taas olla ahkerampi kameran kanssa... Mahastakin pitää vielä ottaa kuvia, ennen kuin pääsen siitä eroon (toivottavasti pian). Omasta mielestä se ei tunnu enää niin ihanalta, mutta kiitos kuitenkin :D

  Hääpostausta saatte odotella sinne hääpäivään :P enää kuukausi!

  VastaaPoista
 3. Toi ylimmäinen anonyymi vaikuttaa vähän liian innokkaalta. Varmaan tuntee sinut ja haluaa vain olla kovin utelias...miksi muuten noin kovin anelis? =) -a- Tämä anonyymi ei tunne sinua, mutta käyn silloin tällöin lueskelemassa blogiasi, joka on kiva.

  VastaaPoista
 4. Mukava kun käyt lueskelemassa :)

  Saa tietysti toivoa juttuja, eikä se oikeastaan mua haittaa :) hymyilyttää välillä vähän. Ite kuitenkin päätän, mistä kirjottelen tai laitan kuvia ja miten paljon.

  VastaaPoista
 5. Näinpä, ajattelinkin ettet ole mikään höynäytettävä =)

  VastaaPoista