221

Vuosi sitten tämä päivä oli yksi kevään kauneimmista, aurinko paistoi koko päivän. Illalla vähän ennen kahdeksaa syntyi meidän pikkuruinen prinsessa, 3315g ja 50,5cm. Tänään vietetään 1-vuotiaan juhlia ystävien kanssa. Aika on mennyt mahdottoman nopeasti. Toissapäivänä otti ensimmäiset askeleet ilman tukea, osaa sanoa "kakka" ja suussa on neljä hammasta rivissä.6 kommenttia:

 1. Paljon Onnea 1-vuotiaalle! :)
  t, juuli ja pikkuserkku lilja

  VastaaPoista
 2. Onnea Bealle! t. Toivalanmäen väki

  VastaaPoista
 3. Onnea pikku-Bealle! :)
  Miks muuten Bealla on nenämahaletku, tippa ja seurantalaitteet noissa kuvissa? Oliko aluksi jotain ongelmia? Ihana pikkuinen, vauvakuume iskee :)

  VastaaPoista
 4. Bea kiittää<3

  Anna sillä oli vihree lapsivesi ja oli hengittäny sitä, siitä saanu keuhkotulehduksen. Vietiin heti hoitoon, kun syntyi. Sai ruoat nenämahaletkulla kun ei jaksanu syödä ite ja antibiootit suoneen. Lisäksi sillä oli sydämessä reikä, mutta umpeutui itekseen muutamassa kuukaudessa. Oltiin viikon verran sairaalassa, josta Bea oli 5 päivää keskolassa hoidossa. Sen jälkeen ei sitten oo ollukaan oikeastaan mitään ongelmia, vähän liian helppo lapsi. Tervekin muutamaa flunssaa lukuunottamatta :)

  VastaaPoista
 5. Okei. Aattelinki et jotain sellasta ollut. Aatuhan oli kans ekan päivän teho-osastolla hoidossa sillon, kun oli hengityksen kans aluksi ongelmia. Onneks nykyään saa niin hyvää hoitoa heti!

  VastaaPoista
 6. Niinpä! Bea oli ensimmäisen vuorokauden hengityskoneessa, mutta ne kuvat on niin karun näkösiä, ettei viiti laittaa. Raukka.

  VastaaPoista