203

Tee ehti jäähtyä, leivät ja hesari odotella jonkun aikaa ennen kuin ehdin aamupalalle. Bealla taitaa tulla taas hampaita, kitisee toista päivää putkeen. Vieraita on pyörähdellyt talossa koko alkuviikon. Tänään ollaan ihan keskenään kotona. Paitsi iltapäivällä lähden kirppiskierrokselle ja hakemaan liitutaulumaalia seuraavaa projektia varten.


3 kommenttia:

  1. eikä meilläki toi liitutaulumaali kummittelee mielessä ! on muutamaki projekti sen kanssa, kuhan sais aikaseks :D hassua vaan huomata että on vielä muidenki mielessä, tuntuu et koko maali olis ihan menneen talven lumia sisustuksellisessa mielessä siis.

    VastaaPoista
  2. Tuo liitutaulumaali on tosi hyvä idea! Mihin aiot sitä sutia? Kun meillä lapset oli pieniä, olisin halunnut että olisi ollut yksi huone, jossa he voisivat piirtää vapaasti seinille. Mutta ei meillä kuitenkaan sellaista ollut : ( Vieläkin sydämeni sykkii lämpimästi ajatukselle.

    VastaaPoista
  3. Ehkä se on tullu jäädäkseen sisustusmuotiin :) On vielä pikkuylläri mihin sitä aion läntätä, parin päivän päästä selviää viimeistään!

    VastaaPoista