197

Sekalaisia otoksia. Pikku apulainen on roikkunut kintuissa koko päivän, levittänyt kirjat lattialle sata kertaa (miksi edes laitan ne välissä takaisin hyllyyn?), kakannut ainakin kuusi kertaa housuun ja oppinut tulemaan sängyltä jalat edellä alas.

Tuholaisen päiväunien aikaan aloin ommella parvekkeelle viirinauhaa kesäksi, silitysrautaa tuo kaipais kovasti. Pikkuhiljaa pitäisi myös siivota sitä kesäkuntoon, tänään lytistin kaikki kertyneet pahvilaatikot kierrätykseen vietäviksi. Parvekkeelle pitää hankkia myös pari tuolia ja pöytä. Ehkä myös Bealle pikkuinen uima-allas helteillä polskutteluun. Tule jo kesä!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa perus arkea!! kiva blogi!! lisää postauksia vaan ja paljon kuvia, niitä on ihana katsella!! olet kaunis nainen! ja ihana perhe sinulla!

  VastaaPoista
 2. Minäki seurailen tätä sun blogia, ja jännitän milloin teille tulee vauva. Meillekin odotetaan toista! Tosin vasta touko-kesäkuun vaihteeseen. Tuli tosta uima-altaasta mieleen viime kesä kun laitettiin vannaan vettä parvekkeelle että pikkupoju pääsi uimaan, ja kaikki vedet jotka ammeesta räisky (ja sitähän räisky!) valu alakerran parvekkeelle, jossa oli mm. ilmalämpöpumppu. :S Onneks se on hammaslääkärin vastaanoton, eikä minkään himosisustajan parveke. Ei vissiin oikein toimi tässä meiän 60-luvun talossa noi parvekkeen röörit.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos anonyymi! Ei sitä joka päivä tunne itteään täällä arjessa niin kamalan kauniiksi, mutta perhe on kyllä ihana<3 siitä oon samaa mieltä :)

  Ninnu saa nähdä kummalle syntyy ensin, mulla on la 4.6. :) maha vaan on jo aikamoinen pallo... Pitää pohtia vielä tota ammejuttua, onneks me asutaan alimmassa kerroksessa. Parvekkeen alla on vaan jonkun autotalli, mutta jos sinne valuu ni en tiiä kuinka paljon ne tykkää :D

  VastaaPoista
 4. Katopas, nopeesti vaan vilkasin tota aikajanaa tuolla alhaalla et siellä lukis 39! No mutta onnellista loppuodotusta siitä huolimatta! :)

  VastaaPoista