168

Terveiset Tallinnasta! Käytiin viikonloppureissussa kahdeksan naisen voimin ja oli mukavaa. Hyvää ruokaa ravintolassa, paljon shoppailua, leveä sänky ja hyvä aamupala hotellissa. Jutustelua ja mutustelua. Saappaita en löytäny, mutta löysin kiilakorkoset nilkkurit itelle, talvikengät Hannulle ja Bealle, kasan vaatteita ja asusteita. Laivalta (joka keinui ihan liikaa) paljon karkkia.

Ainakin eilisen automatkan (Helsinki-Kajaani) jälkeen tuntuu, että reissut on hetkeksi taas ohi. Ihan mukavaa olla kotona. Saatiin pikkusiskoni Jenny meille hiihtolomavieraaksi. Pitää koittaa keksiä tekemistä.
4 kommenttia:

 1. Millanen soppailumesta tallinna on? en oo koskaan käyny! Haaveissa olisi :) näyttää ihanalta tuo kuja ylimmässä kuvassa :o)

  VastaaPoista
 2. No ainakin siellä on aina alennusmyynnit :D En ostanu koko reissulla varmaan mitään normaalihintaista, jos ruokaa ei lasketa. Siellä kannattaa lähteä myös vähän kauemmas ihan keskustasta. Ainakin tuo Kristiine-keskus oli ihan älyttömän iso kauppakeskus 10 min bussimatkan päässä. Bussimatka maksaa 80 senttiä, lippuja saa R-kiskalta ja paikalliset osaa neuvoa :) Kannattaa joskus kyllä käydä siellä!

  VastaaPoista
 3. Varmasti oli mukava reissu..Kiva katsoa kuvaterveisiä Tallinnasta. Jospa sitä hiihtolomalla tavataan kun me siihen lähelle tullaan lomailemaan. Terkkuja! :) -SL

  VastaaPoista
 4. Eiköhän me nähdä! Tarkotus olis olla ainakin puolet hiihtolomasta täällä ja sitten jos jaksaa niin lähetään käymään varkaudessa :)

  VastaaPoista