144

Siinä se kasvaa kasvamistaan, ihan itekseen. Täällä on pyydelty vähän väliä mahakuvia ja vähän oon vierastanu ajatusta sen näyttelemisestä. Se on mun maha, eikä kenenkään muun. Mutta ei kai se nyt niin kamalan salainen toisaalta oo. Kyllähän sen kaikki täällä näkee, jotka muhun törmäilee. Mukavaa ostella tommosia pikkuruisia vaatteita. Prismassa on ollu paljon -70% ja en vaan malta mennä sen hyllyvälin ohi. Voitte noista arvailla kumpi on tulossa...


7 kommenttia:

 1. Pojalta kovasti vaikuttaa :) Mä aattelin, etten nyt kysy ollenkaa kumpi tulee ni ois jotain jännitettävää synnytyksessä :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihanaa!! ihania vaatteita ja edullisesti!! kiva kun toteutat sitä mitä toivotaan!:) mukava blogi! jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 3. Hei loistava tuo ylin neuletakkisysteemi!

  VastaaPoista
 4. Anna mä en malta millään olla kysymättä, enkä kuuluttamatta koko kansakunnalle :D poika sieltä pitäis tulla joo...

  Anonyymi, munki mielestä oli ihania vaatteita, meillä on niin vähän vaaleensinistä vielä ja kovasti yritän toteuttaa toiveita, omien mieltymysten rajoissa :)

  Elina jepjep, se oli löytö! Mieti 6,90 ja siitä -70% ni ei kovin paljon hintaa jää... Aattele se pikkumies tossa, söpöläinen :D

  VastaaPoista
 5. No voihan kökkö. Olen melkein kateellinen ku ootte saanu sukupuolen selville..:) Me kaksi kertaa käyty ultrassa mut ei oo kummallakaan kerralla beibi suostunut haaroväliään vilauttamaan..:) No jännityksessä siis odotellaan!

  Onnea odotukseen vielä kerran! Mulla kohta ohi..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mä Bealtakin kysyin. Tuntuu jotenki helpommalta miettiä koko tyyppiä ku tietää kumpi se on, mutta aina se ei ite taho näyttäytyä :D täällä käydään niin monta kertaa (Bealta kävin 5 tai 6, nyt oon käyny jo kolmesti) ultrassa, että yleensä jollaki kerralla vähän edes vilauttaa... Ja tsemppiä sulle loppumetreille!

   Poista
 6. On niin mukava aina välillä käydä lukemassa teijän kuulumisia tämän blogin välityksellä. Ihana Bea tuossa videolla. Ja vai että pojan saatte, kiva! :)Onnellisia hetkiä teille sinne Kajjjaaniin.. -SL-

  VastaaPoista