150

Bea nukkuu parhaillaan mitä mainioimpia parin tunnin päiväunia tuolla mamman sängyssä. Kyllä kelpaa istua koneella, ihan rauhassa itekseen. Kohta alkaa tulla ikävä, jos se ei herää. Ulkona on vieläkin sata astetta pakkasta. Auringonpaistetta ihaillaan vaan ikkunan läpi, ärsyttää. Saapahan olla päivät pitkät kolitsihousuissa varpasillaan ja hiukset pörrössä. Jos sitä kuluttais aikaa vaikka leipomalla. Leipomalla jotain terveellistä, koska eilen alkoi herkkulakko (siihen ei lasketa viikonloppuja ja lomia, mutta kuitenkin). Ja se pitää, pakko. Nyt se typykkä heräs.7 kommenttia:

 1. Täällä alko kans herkkulakko, Taas. Katotaan miten tällä kertaa onnistun. Vaihtelevasti tähän asti mennyt. Mutta tsemppiä sulle!:)

  VastaaPoista
 2. kiitos :D sitä kaivataan... ehkä mä hedelmäkoktail-purkeilla pärjään, niitä ei lasketa.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä herkkulakkoon! mua kiinnostais, millasta oli se kangas jolla verhoilit teijän sohvan, siis millasta materiaalia. Kun itsellä olis sohvanpäällysen tekeminen edessä, ja tuo kankaanvalinta tuottaa vähän ongelmia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D

   Siitä kankaasta, kun pukuompelijalta aina kysytään tommosia, mutta enhän mä oikeesti tiiä mitään. Teen omia sovelluksia, pääsin koulussa materiaalituntemuksesta just läpi. Meijän sohvanpäällys on niinkin eksoottista tavaraa kun puuvillaa, Ikean pussilakanoita. Jos haluaa kestävän niin en välttämättä suosittele lakanoita, mutta vihreetä pilkullista tuskin jaksaa montaa vuotta katella, joten meillä noi menee oikein hyvin. Vanha tylsä beige on siellä alla sitten kun kyllästyy. Tsemppiä päällystysurakkaan, oon onnellinen kun sen on mulla ohi :D

   Poista
 4. Tämä on niin ihana blogi!! Jatka samaanmallii! jos saisi toivoa niin laita jotain hääkuvia! puvusta ja koristuksesta kutsukortista yms.! olisi ihanaa!! tykkään tästä!! ja olisi mukava lukea jotain ruokavalio juttuja olet niin hyvässä kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Aina saa toivoa :) koitan johonkin väliin jonkun hääkuvan vaikka pistää... Viimeistään hääpäivänä, ei siihen oo enää kauan, kesäkuuhun :)

   Ai hyvässä kunnossa? Oliko vitsi? Hahaa... Mähän laitoin tänäänkin, että mitä söin, jauhelihaa ja makaroonia :) en noudata oikeestaan mitään ruokavaliota, syön ihan tavallisia juttuja. Se on totta, että tästä raskaudesta kiloja on kertyny vähemmän kun edellisestä, mutta kaikki on niin suhteellista. Voin koittaa joskus laittaa myös jonkun vähän kattavamman ruokajutun :)

   Poista
 5. Totta se oli!! ihanaa! kaikkea hyvää teille! nauttikaaa viikonlopusta! p.s odotellaan postauksia :))

  VastaaPoista