108

Eilen illalla Kajaani kuhisi elämää. Koululaiset olivat järjestäneet Joen Joulu -tapahtuman. Esityksiä oli joen varsilla ja koulun pihoilla. Kaikenlaista kuultavaa ja katseltavaa. Pimeässä hehkuivat lumilyhdyt ja jätkänkynttilät. Kadut olivat täynnä ihmisiä, korvissa kuului markkinahuminan tapainen kuhina.

Kaupunkikierroksen jälkeen sullouduttiin tovereiden ja ystävien kanssa perinteiseen piparinvärkkäysiltaan Elinan ja Essin luo. Nam. Viimeiset omatekemät karkilla kuorrutetut piparit hävisivät tänään aamulla parempiin suihin. Se oli viimeinen kylä ennen joulua. Kaikki katoavat ympäri Suomen, vaan tammikuussa sitä taas tavataan!

5 kommenttia:

 1. Nuohan kävis ihan joulukorteista nuo alimmat kuvat! Aamulla kait väsytti niin, että olis kovemmatki pirskeet ollu :D

  VastaaPoista
 2. Sua tais väsyttää jo illalla... Meinasin sanoo jossaki vaiheessa että käskehän vieraat sitte kotia ku ei enää jaksa :) Mutta hienoja pipareita saatiin! Ja oli hyviäki.

  VastaaPoista
 3. Tulipas hienoja pipareita! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, onko Konsta jo noin iso poika?! Eilen puhuin Nooran kans puhelimessa, niin ois tehny pikkusen mieli hypätä käväsemään Kajaanissa. :) Terkkuja!
  - So

  VastaaPoista
 5. Joo mitä lie joululomaväsymystä seki oli. Ja kyllähän minä sanona suoraan, ku talonväki haluaa nukkumaan! Son rankkaa tää ainainen lomailu ja juhliminen ;)

  VastaaPoista