81

Aah, söin sitä maailman parasta jauhelihakastiketta perunamuuseineen vielä iltapalaksikin. Ja edelleen se on maailman parasta. Haluatte varmaan sen ohjeen?

JAUHELIHAKASTIKE NÖSSÖJEN TAPAAN
(Lue: jauhelihakastike niiden, jotka eivät oikeastaan osaa laittaa ruokaa, tapaan)

400 g jauhelihaa (vaikka sika-nauta, se on halvinta)
1 pussi Knorr kermakastike-jauhetta
1 dl maitoa
3 dl vettä
Valkopippurijauhetta
Grillausmaustetta
Suolaa

Paista jauhelihaa niin kauan että se ihan melkein kärähtää, osa on jo ihan ihan tummanruskeita. Unohda tässä välissä maustaminen. Laita jauhelihan sekaan kermakastikejauhetta, äläkä välitä pussin ohjeista hölkäsen pöläystä. Lisää sitten 2 dl kuumaa vettä ja 1 dl maitoa. Sitten kiehauttele, kunnes se on paksua. Sitten muista, että ainiin mausteet ja ripauttele sekaan sopivasti suolaa, reilusti valkopippurijauhetta ja vähän grillausmaustetta. Sitten kun kastike on jo mennyt liian paksuksi mössöksi, laita sekaan vielä 1 dl vettä. Ja sekoita ja syö hyvällä ruokahalulla perunamuusin kanssa. Nam!

2 kommenttia:

  1. sikahyvä selostus. :) "sitten muista, että ainiin mausteet..." hyvä jonna! tää blogi on monesti päivän piristys. <3,y

    VastaaPoista
  2. no hyvä :D katos kun noin se tehään, ei muuten tuu yhtä hyvää.

    mäki sua<3

    VastaaPoista