59



Vauvalla on nuha. Piti laittaa kirjoja sängyn jalkojen alle, että pysyi yön nokka reppanalla auki. Tänään pitäis lähteä Varkauteen, kun miehellä olis muutamaksi päiväksi töitä. Raha ei olis pahitteeksi, ainakaan tässä taloudessa. Tietokone taitaa jäädä kotiin kun en saa läppärilaukkua ehkä tänään tehtyä. Loput tiskit odottaa altaassa ja pitäis pakata. Kamera otetaan mukaan.

Ehkä on ihan hyvä vaihtaa maisemaa pariksi päiväksi. Ajatuskaan ei jotenkin kulje.

PS. Mitä mieltä tästä?

4 kommenttia:

 1. Bea olet suloinen, niin suloinen! <3 Jonnaponna heti ku mulla on rahaa ni tuun Kajjaaniin kattomaan teitä ja teiän kämppää. Oon täysin koukussa tähän blogiin, mut vois joskus kuulla sun ja teiän kuulumisia puhelimessa tai mieluiten face to face.:) Ei viitti kauheesti tunteilla mut on välillä ikävä sua. t.santtu

  VastaaPoista
 2. Hahaa kun just eilen meinasin että pitäis soittaa joku päivä kun olis aikaa... Kun sitä ei muka oo. Tuuhan käymään! Mäki voin vähän tunteilla että mullaki sua. Aika useinki :)

  VastaaPoista
 3. ymmärrän anrin kommentit. ja on aivan eri asia kulkea yhden kans kuin useamman kans, ja vielä jos on erityislapsi.
  mun kokemus on että suomi voisi olla paljon suvaitsevampi maa kuin on, vaikka siitä niin paljon puhutaan että olis. lapsille aikuiset on monesti todella huonoja esimerkkejä!!
  Päivi

  VastaaPoista
 4. Minä oon taas aika paljon eri mieltä. Varmasti kokemukset on aitoja, enkä yhtään väheksy. Ne "käyntikortit" on aika hyvä/hauska idea :)

  Ite oon törmänny paljon enemmän myönteisiin kommentteihin ja hymyihin vastaantulevilta ja kanssamatkustajilta. Tosin me asutaan Kajaanissa... Täällä varsinkin pientä ihastelevat mummot on hellyyttäviä!

  VastaaPoista