65Kyllä tuotti kerrankin kirpparireissu tulosta, vaikka rahaa ehkä meni vähän enemmän kun normaalisti. Vihdoin viimein meille muutti ompelukoneeni kaveriksi saumuri. Siellä ne kaks poljinta nyt nököttää vierekkäin lattialla. Suorastaan somaa. Kyllä tämä päivä ja luultavasti monta muutakin on nyt pelastettu. Hintaa ei melkein viitti kertoa mahdollisten kateudenpuuskien varalta. No okei, 95€. Myönnän, kallis oli. Varalta kysyin vielä kirpputorin tädiltä, että voinko palauttaa, jos ei toimi. Mutta eipähän tartte palautella, kokeilin jo. Aaah en huomaa edes vesisadetta enää, ainakaan tänään :)

2 kommenttia:

  1. Oh...no ei paha..:) Mulla ollut kans kokeilussa siskolta saumuri puoli vuotta että kokeilen ostaisinko sen mut en ole saanut vielä senttiäkään ommeltua. Enkä ymmärrä miksi!! En myöskään ole saanut kyllä ommeltua ompelukoneellakaan. ärsyttävää.

    Ompeluintoa kuitenkin sulle!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on vähän laiskuus vaivannu. Viime keväänä sain yliannostuksen hääpuvuista ja sen jälkeen oon ommellu vaan jotain ihan pieniä juttuja. Eiköhän se tästä taas lähe käyntiin :) nyt trikoota ostamaan ja legginsejä neidille ompelemaan... Ja sohva odottais uutta päällistä, kun keksin minkälaisen kankaan haluun ja mihin on varaa.

    VastaaPoista