73


Jokainen karkkilakkolainen tietää että karkkilakko unohtuu jos Prismassa on Candy Kingit 4,95€/kg. Varsinkin jos mies sattuu olemaan lentopalloturnauksessa Oulussa. Tässä sitä taas ollaan. Heihei ja tervetuloa takaisin kaikki jumpalla kadonneet kilot. Onneksi mulla on täällä seuranani mitä söpöin hymytyttö (joka ei vielä ymmärrä karkin päälle), muuten olis tylsää.


PS. Sitäpaitsi joku osti ne yhdistelmävaunut isolla rahalla, kiitos sille jollekin :)

8 kommenttia:

 1. Nam! Koskas saadaa kuvia teidän uusista vaunuista?;)

  VastaaPoista
 2. joku kaunis päivä tässä pikapuoliin kun jaksan ottaa :P

  VastaaPoista
 3. Oioi! Meillekin kiiri huhut moisista alennusmyynneistä. Mutta toteutus jäi nollatoleranssille ja käytännön syistä tyydyin ääsmarketin tikkareihin. Tyhjää parempi! Nautihan kaaaramelleista ja viikonvaihteesta :)

  VastaaPoista
 4. Kovasti koitan nauttia vaikka jotenki vähän yksinäiseltä tuntuu, ainaki näin illalla :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa jotenkin hyvin tutulle tilanteelle tuo karkinosto juttu :)- Ja se, että lakko loppuu lyhyeen! Ja tuo Bea on sitten ihana narpelo! Lauralta kuulin sun blogista ja oon mielissään ku löysin blogin, jonka kirjoittajan tiiän/"tunnen". Sillon on paljo mukavampi lukea ku tietää kirjoittajan. Ja kirjotat vielä lähes samanlaisessa elämäntilanteessa ku itekin, ni senkin takia tykkään! ü

  VastaaPoista
 6. Hauskaa kun tänne löytää tommosia tuttuja :) tai vähintäänkin puolituttuja. Munkin mielestä on mukava lukea semmosten blogeja, jotka tunnen! Rupeeppas lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 7. Mä oon luullu olevani jo lukija, ku oon liittyny jäseneksi täällä ja omassa blogissa oon merkannu sun blogin omien luettavieni joukkoon. Ne ei vaan näy kai ulkopuolisille. Mitäs se jäsenyys sitten tarkoittaa? Oon vähän pihalla vielä tästä, vasta itekin ruvennut harrastamaan blogin pitämistä :)

  VastaaPoista
 8. Aa en tiiä sitte minäkään :) mutta kiva kuitenki ku luet!

  VastaaPoista