68

Herkkupäivä. Ruoaksi uunilohta ja perunamuusia. Illaksi tein eilen elämäni ensimmäisen voileipäkakun ja vadelma-tuorejuusto-kerma-hyydykekakkua pilttipurkkeihin. Ystäviä, kavereita ja tovereita varten. Heitä tuli neljä kappaletta ja oli huisin mukavaa. Mahduttiin kaikki kerralla pöytään. JonnaKaisa voitti tiukan scrabblen. Mukava sunnuntai kaikenkaikkiaan. Muruseni täyttää huomenna puoli vuotta."PERUSPIZZA" -VOILEIPÄKAKKU

1 täyte:
Kinkkua ja paprikaa pikkukuutiona
Afrikan paprika -tuorejuustoa

2 täyte:
Ananasmurskaa
Sinihomejuustoa
Maustamatonta tuorejuustoa

Maidolla kostutettua moniviljapaahtoleipää

Päälle:
Maustamatonta tuorejuustoa ja kermaviiliä sotkettuna
Kinkkurullia
Kurkkusiivuja
Paprikasiivuja

Kakku kannattaa kostuttaa ja täyttää edellisenä päivänä ja koristella sitten tarjoilupäivänä niin maistuu paremmalta! Ja tuo on helpompaa tehdä mitä luulis, tai luulin.

3 kommenttia:

 1. ...ja olihan se hyvää! Ja niin mukava ilta :)

  VastaaPoista
 2. näyttää hyvältä!! Saisko tarkempaa kuvausta tosta pilttipurkki kakusta?:D

  VastaaPoista
 3. ellu kiitos vieraille vaan! :)

  anna se pilttipurkkikakku :D ni ihan tavallista hyytelökakkua mutta pakkasin sen pilttipurkkeihin. ihan hauska ku näkyy siitä sivusta ne kerrokset. pohjaksi laitoin bastogne-keksejä murskana ja voisulaa. se varsinainen kakkukerros maustamatonta tuorejuustoa, vispikermaa, vadelmia ja sokeria. päälle laitoin vielä yhen kerroksen mansikkasurvosta. voin joku päivä laittaa kuvan ku niitä on vielä pakkasessa :)

  VastaaPoista