31

Hannu kävi toissapäivänä puolukassa. Taisin siitä jo täällä mainitakin. Tuliaisena oli kaksi isoa ämpäriä puolukkaa. Ihanaa, punaista puolukkaa. Puolet pistettiin survokseksi ja osa säilöttiin kokonaisena. Tehtiin myös puolukkapiirakkaa eilisiltaisille vieraille, nam. Puolukat pääsi pakastimeen sinne mustikoiden, mansikoiden ja vadelmien sekaan. Kyllä nyt on pakastin täynnä säilöttyä syksyä ja kesää.
Aamulla kävin Kajaanihallilla suurkirppiksellä. Ihmisiä oli paljon, autoa ei meinannut saada parkkiin ja myytävää tavaraa oli kamalasti. Jos olisi jaksanut kunnolla penkoa, niin mukaan olisi tarttunut varmasi enemmänkin tavaraa. Löysin kuitenkin Bealle muutaman uuden vaatteen, tosin kaikki ovat vielä pikkusen liian isoja. Ostin myös 3 eurolla ihanat adidaksen vuorilliset pikkutossut. Näiden lisäksi löysin mastermind-pelin ja Bealle pari lelua. Ihan hyvä reissu, koska mitään turhaa en sortunut ostamaan :)


2 kommenttia:

  1. Oot siis selkeästi jatkanu punavalko-linjaa ;) söpöt kengät!

    VastaaPoista
  2. No kovin selkeästi en oo yrittäny jatkaa sitä linjaa mutta vahingossa oon ajautunu sinne :D varsinkin noi bean vaatteet oikeen yritin ettiä muuta kun punasta ja vaaleenpunasta muttaku ne muut hyvät vaihtoehdot oli ihan liian poikien näkösiä.

    VastaaPoista