33

Kuinka monta miestä tarvitaan tekemään asfaltti n. 6m² alueelle? Oikea vastaus on 7. No haluatteko vielä tietää mitä kukin tekee? Kaksi polttaa tupakkaa. Yksi nojailee haravaan (tai johonkin sen näköiseen). Kaksi istuu jyrän (tai mikä se tasoittaja ikinä onkaan) päällä. Ja loput kaksi ahkerasti lapioivat sitä mustaa asfalttiainesta sinne jyrän alle. Ja meteli on valtava! Noh, nyt se on onneksi lopultakin ohi ja Bea pääsi kaipaamilleen päiväunille parvekkeelle.

Aamulla kävin pikakauppareissun, siis ihan ruokaostoksilla. Sujautin jalkaan ne kuuluisat pehmosaappaat, uggit. Ja miten mukavalta ne jalassa tuntuivatkaan! Kyllä saappaat on yksi hienoin asia syksyssä ja talvessa. Tällä hetkellä kenkähyllyssäni on kolme paria saappaita, sekä kumisaappaat jotka ovat sitten ihan erikseen. Viime keväänä uskalsin luopua muutamista aikansa eläneistä. Tänä talvena ehkä on pakko jotkut uudet hankkia :) tai ainakin tekisi kovasti mieli. Tässä alla siis tämänhetkinen saapasvalikoimani. Kaikki ovat käytössä kuluneet, jalkaan sopiviksi muovautuneet. Ei muuta kun saappaat syksyllä jalkaan ja talvea odottelemaan.
PS. Täällähän on käyty oikeen urakalla vierailemassa, mukavaa! Taidan laittaa arvonnan pystyyn kun laskuri ylittää 2000 :)

5 kommenttia:

 1. jonnahei miten sait ton vierailuja-laskurin tonne? mäki haluisin tollasen mut en löytäny sitä

  VastaaPoista
 2. hahaaaa :D enpäs kerro! eiku sieltä mistä voi muokata blogin ulkoasua niin "lisää gadget" ja sieltä blogin tilastot... muistaakseni

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla! :D Ihan sattumalta tänne eksyin ja taidan jäädä lukijaksi asti :)
  Terv. (myös kenkähullu) kotimamma.

  Ps. Ruskeat vagabondin saappaat ovat aivan erityisesti mieleen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja tervetuloa :) minä tykkään myös noista ruskeista vagabondesita, mutta valitettavasti oon vähän liian laiska kulkemaan koroissa...

  VastaaPoista