25

Saatiin tänään lainaan Bealle tommonen lelukaari, tuttavallisemmin härpäke :) ja siitähän meidän tyttö tykkää. Tuli mieleen, että oliskohan pitäny vähän jo aiemmin hommata joku tommonen. Bea on kuitenkin jo 4,5 kk mutta parempi kai myöhään kun ei milloinkaan. Innoissaan tuo ainakin on ollu! Esteettisesti tuo ei ole kovin kaunis eikä sinänsä sisustukseen sopiva, mutta jos lapsi on onnessaan ni muulla ei kai ole väliä :) ja sisustus kun on vielä (toivottavasti enää pari päivää) niinkin kaunis kuin takana pilkottavat muuttolaatikot.


Tänään tuli myös, vihdoin viimein, monen mutkan kautta, arpajaisvoittoni. Minä siis voitin Jasmiken tuoksu -blogin arpajaisissa neljä tommosta sydämenmuotoista muistilapputelinettä. Tai oikeastaan ne on myös koristeita. Nämä pääsevät kohta seinälle. Kunhan alkaa tämä suurin muuttojärkkäys hellittää, niin voi alkaa keskittyä näihin pieniin sisustuksen yksityiskohtiin.


Nyt toivottelen kaikille hyvät yöt ja alan laittamaan meidän pientä pikkuisen kitisevää prinsessaa yöunille!

2 kommenttia:

  1. Vahinko kiertämään! =)
    Vai ettei esteettisesti kaunis! Musta kai tuo härpäke nimenomaan kruunaa koko sisustuksen, varsinkin kun se on aina huomaamattomasti keskellä olohuoneen lattiaa hyvin räikeissä väreissään.

    -katri

    VastaaPoista
  2. :D niinpä! kruunaa koko homman ja varsinki ku meillä on tällä hetkellä muutenki niin kaunis sisustus. välillä se on myös keskellä meijän sänkyä, mihin toki myös sopii hyvin.

    VastaaPoista