53
Hyppykiikku sai uuden elämän ja onnellisen omistajan. Huusin sen huuto.netistä kympillä ja se tuli eilen postissa. Kädenreiät olivat pikkuiselle liian korkealla, joten tänään aamulla se sai uuden päällisen. Tulipas hieno. Koko perheellä kävimme ostamassa kiinnitystarvikkeita. Ja nyt neiti hyppii tyytyväisenä.

Innokas mamma tahtoi kuvauksen ajaksi jalkaan (tietenkin) eilen ostetut uudet kengät.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  jostakin tupsahdin blogiisi. tuttuja vilahti.
  olisin kysynyt kun näin sun käyttäneen kontaktimuovia, millainen käyttää?
  itse suunnittelen lapsille myös puuta , teenkö sen tapetista maalista vai kont.muovista, meneeks helposti ryttyyn jne? ainakin se olisi kyllästyttyä helpoin ottaa pois.
  toinen huomattu asia oli ihanan ihanannäköiset tuolit, oranssit, jossakin isossa talossa, mistä oli kuvia, onko havaintoa mistä sellaisia voi ostaa?
  p

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vierailit! Ja saa toki vaikka alkaa lukemaankin... :)

  Se kontaktimuovi on tosi helppoa käyttää, mutta seinän pitää olla aika tasanen, että varmasti pysyy. Meillä se on vähän röpelöinen. Minä teippasin ensin kuvion seinään ja sitten kaikkiin saumakohtiin laitoin pienet palat vielä päälle (siis sitä samaa kontaktimuovia). On ainakin toistaiseksi kyllä pysynyt.

  Ne oranssit tuolit oli kyllä ihanat. Kuvat olivat tuttavaperheen talosta, ei siis omasta. En tullut kysyneeksi mistä ne on ostettu :/

  VastaaPoista