20

Taidan sittenkin päivittää tämmöisen kuvapläjäyksen kesken loman, ettei sitten loman jälkeen tule kamalan pitkää postausta. Tässä on juttua eiliseltä kyläilyltä. Mun postaukset tulee vähän niinkun aina päivän myöhässä, mutta kun tullaan aina niin myöhään kotiin (tai missä ikinä ollaankin) niin ei jaksa enää yöllä alkaa päivittämään.

Oltiin Hannun siskon perheen luona Tuusulan Jokelassa käymässä. Viisi ihanaa poikaa ja pikkuinen prinsessa, vain kaksi viikkoa Beaa vanhempi serkkutyttö. Päivään mahtui kaikenlaista. Trampoliinilla pomppimista, mönkkärillä ajamista, juoksentelemista, hippaa, telttasaunassa saunomista, karitsan grillaamista ja jäätelön syömistä, tietenkin.

Trampoliinilla ainakin minulla (ja vähän muillakin) on erittäin hienoja ilmeita ja asentoja, mutta älkää välittäkö niistä. Tunnelma on tärkein, niinkuin kaikissa muissakin kuvissa :)
Ja ne lampaat, ne lampaat. Tai oikeastaan noi on pässejä, vähän höpöjä sellasia, mutta oikeen sulosia elukoita. Kävin niitä vielä illalla kuvailemassa, kun lapset oli laitettu jo omiin sänkyihin ja telttasaunaa alettiin lämmittämään.


Olipas taas mukava sunnuntaipäivä. Loma jatkuu ja koitan tässä ilmoitella itsestäni taas kunhan kerkeän :)

3 kommenttia:

 1. Tunnistinpas. Just eilen kirpparilla juttelin vanhan ystäväni kanssa, joka on miehesi sisko. ;)

  VastaaPoista
 2. Hmmmm :) mulle ei oo vielä ihan selvää, kuka sinä olet? Pitäiskö mun tietää? Ehkä se tässä selviää pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
 3. Ei pitäs sun tietää. :D

  Mutta pikkupoika-Hannu on tuttu siskonsa puheista jo kymmenen vuoden takaa, mutta muuten en voi kehua tuntevani kyseistä miestä. :)

  VastaaPoista