18

Tänään oli, tai oikeastaan on edelleen, pyykkipäivä. Parhaillaankin on pesutuvassa kone pyörimässä. Huomenna ollaan taas lähdössä reissuun niin piti saada puhasta vaatetta mukaan. Ulkona on satanu koko päivän vettä. Siksi piti ripustaa pyykit kuivumaan sisälle.

Eilen käytiin kierros Tokmannilla :P Siellä oli yhtä sun toista alennuksessa. Juotiin kahvit munkkien ja viinerien kera "kodikkaasti" Tokmannin kahvilassa. No ainakin hyvää oli, tai ainakin se mun kermamunkki oli hyvä. Bea sai uuden Charmmy Kitty bodyn. Siinä on vielä vähän liian pitkät hihat, mutta muuten se on oikeen söpö. Jalassa Bealla näissä kuvissa on Zaran punaiset jegginsit eli jeans leggins eli farkkulengginsit. Äitin lempparit :)

Ja tässä tämä viimeinen P eli purkkeja. Olen alkanut keräilemään punavalkoisia purkkeja. Peltisiä, posliinisia, muovisia... Oikeastaan mitä materiaalia vaan, kunhan on hyvännäköinen :) Useimmat olen ostanut kirppiksiltä, mutta uusin löytö on CocaCola-pillipurkki Tokmannilta. Ja lasiset colapullot on tämän kesän keräys, ne pääsevät varmaankin kohta kaatopaikalle. Tai mistä sitä tietää vaikka ne löytäisivät jonkun hyllyn Kajaanin kodistakin :D

2 kommenttia:

  1. Arkipostaukset on ihania ♥

    VastaaPoista
  2. Juu minäkin tykkään :) se on sitä tavallista elämää ja tohinaa. Kiitos vierailusta ja tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista