15

Tulin just Juvalta liukkaan ajon radalta. Oli jännittävää, heh :P

Oltiin viikonloppuna siis siellä Reisjärvellä 85v synttäreitä juhlistamassa. Oli mukavat juhlat. Hyvää syötävää, vähän ohjelmaa ja rentoa rupattelua. Nähtiin Hannun sukulaisia, myös sellasia, keitä en ennen ollu nähnykään.
Juhlien jälkeen ajeltiin Haapajärvelle sukuloimaan. Illalla saunottiin rantasaunassa, pojat vähän testaili golfia, istuskeltiin olohuoneessa keinunojatuoleissa ja syötiin juhlista jääneitä eväitä. Nam. Ne keinunojatuolit oli parhaita! Semmosen saa lahjottaa mulle :)

Saatiin olla yötä huipussa asuntovaunussa, siitä ei oo kuvaa kun unohtu ottaa :/ Aamulla syötiin aamupala ja lähettiin ajelemaan takasin Varkauteen. Tietysti matkalla pysähdyttiin muutaman kerran jäätelölle, kahville ja syömään.

Kaikille osallisille kiitokset viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. Piristää arkea kummasti tuollaiset minimatkat :)

  kiitos kommentistasi viimeiseen postaukseeni. Suloinen pikkuinen teillä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta emilia!
  Olen samaa mieltä, "minimatkat" piristää ja ovat mukavia varsinkin kesäisin :)

  VastaaPoista
 3. itsekkin bloggaaja joten rohkenen kysyä. kysytkö luvan kun julkaiset kuvia joissa näkyy muita ihmisiä vieraita niinkuin näissä kuvissa. itse olen tarkka että kuvat mitä julkaisen blogissa on oman perheen kuvia eikä näy toisten naamoja.. koska tiedän ettei kaikki siitä tykkää. ps. onko vyöhyketerapia auttanut vauvalle? oletko käyttänyt vielä.

  VastaaPoista
 4. Heippa, aina jos otan kuvia jonkun kotona tai selvästi jostain ihmisestä niin kysyn luvan julkaisemiseen. Julkisella paikalla ottamista kuvista ei periaatteessa tarvitse kysyä. Enkä kysy jos joku näkyy kuvassa taustalla, niin etten varsinaisesti häntä ole kuvannut. Jos tiedän että joku ei ehdottomasti halua naamaansa mihinkään, sumennan naaman kuvanmuokkausohjelmalla.

  Vyöhyketerapian jälkeen poika on nukkunut pitkät päiväunet joka päivä. Käytin neljä kertaa 3-5 päivän välein, mutta sen jälkeen en ole enää käyttänyt.

  VastaaPoista