7

Helou! Onpas siitä edellisestä jo aikaa :) viikot vierähtää ja kesä kääntyy loppua kohti. Tosin loma ehkä vielä vasta edessäpäin. Riippuu vähän autokoulusta. Viime viikonloppu oltiin Heinävedellä pitämässä lasten kesäleiriä. Hannu oli isäntänä ja minä Bean kanssa vähän auttelin, missä ehdin ja pystyin. Lapset oli kiltisti, tietysti, ja ilmat oli mitä parhaimmat. Oikeastaan vietettiin ulkona koko viikonloppu. Käytiin uimassa ja saunottiin rantasaunassa iltaisin. Mukavaa oli!Leirillä oli teemana luomiskertomus. Siihen liittyen annettiin ryhmille tehtäväksi askarrella luonnonmateriaaleista luomiskertomukseen liittyviä teoksia. Kaikki olivat innolla mukana rakentelemassa mitä hienoimpia luomuksia. Ja mielikuvitusta riitti.
Nyt tuntuu että leiriä pitämään voisi lähteä uudestaankin, kaikki sujui niin hienosti. Oikeastaan mitään ikävää ei sattunut, jos muutamaa ampiaisen pistoa ei lasketa.

2 kommenttia:

  1. Oi ihana blogi!! Tässähän tulee oikeen blogi kuume ja alkaa tekee mieli itekki perustaa tämmönen.. Päivittäin blogeja seurailen mut nää tuttujen blogit on vaan nii parhaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä jos tästä on jollekin muullekin iloa kun itelle :)

    VastaaPoista