4


Nyt se rakas reppana nukkuu... Oonko jotenkin herkkis kun alan melkein itkemään kun toinen saa rokotuksen neuvolassa? Mutta kun sen rääky niin sydäntä särkevästi, raukka.

Eilen tultiin Bean kanssa Varkauteen kotiin, tai kämpälle kumpi tää nyt onkaan, joka oli kuitenkin vasta siivottu. Jääkaapissa oli suklaata, vanukkaita, viinirypäleitä ja muuta semmosta mitä siellä aina pitäis olla :) ja uskokaa tai älkää niin sain eilen synttärilahjan. Tai oikeestaan se oli nimpparilahja, tai niiden yhdistelmä. Kuitenkin ihan paras. Itkuhan siinäkin tuli. Sain Fingerporin Arktinen Banaani 4. ja pinkin Canon ixux 115 HS! Sellanen sopiva pieni pokkarikamera, mitä olisin jo aikoja sitten tarvinnut. Nyt ei täälläkään tarvitse tyytyä pelkkiin kännykkäkamerakuviin :)

Tässä alla on yksi sen keskiviikkosen shoppailun tuloksista. Harmaa-pinkit varsitennarilenkkarit Zarasta kokoa 18. Vielä neidille pikkusen liian isot, mutta syksyllä ihan täydelliset. Zaraan ei oikeastaan sais mennä. Siellä on liian paljon liian ihania ja liian kalliita lastenvaatteita ja tamineita. Olis ollu myös mm. vauvojen hajuvettä, huhhuh :D Alempana vielä toiset suunnilleen saman kokoiset Bealle ostetut kengät Bella Vistasta Gran Canarialta, missä oltiin uuden vuoden aikaan reissussa. Vauva oli vielä mahassa. Kuvittelin silloin, että noi on säälittävän pienet, mutta isothan nekin on vielä.Tänään lähdetään taas tienpäälle, suuntana Jämsä. Ensi viikolla sitten lisää juttuja :)

PS. Bea sai tänään postissa oman rekkarin vaunuihin. Hah, aika huvittavaa, että sorruin siihenkin.

2 kommenttia:

  1. Hei loistojuttu tää blogi! Täältä yks reissari-lomalainen ilmoittautuu vakkarilukijaksi. Onneksi tuhansista hymyistä irtoaa iloa tännekin asti :) Rattoisaa loppukesää (tai keskikesää - miten se siellä nyt käsitetäänkään) teijän triolle!

    VastaaPoista
  2. Kiiitos :) koitetaan vielä hetki nauttia kesästä täällä vaikka kajaaniin tekis jo mieli...

    VastaaPoista