837

-17 on jo ihan hyvä juoksulämpötila. Ja mikä ihana auringonpaiste! Kovin pitkää lenkkiä en juossut, mutta semmosen perusvitosen kuitenkin.

Pukeminen on oma operaatio sinänsä. Mutta kun on hyvät varusteet niin hyvin kulkee. Alusvaatteet, tekninen aluskerrasto, urheilusukat, ohuet villasukat, fleecepaita, kauluri, windstopper-juoksutrikoot, kuoritakki, pipo, topparukkaset ja lenkkarit. Lumen satamisen jälkeen olen juossut polkujuoksukengillä, mulla niissä on vähän isompi kuviointi pohjassa ja sisälle mahtuu villasukat. Pimeällä pitää muistaa vielä heijastinliivi!

Kello käyntiin ja menoksi. Juoksuiloa :)
6 kommenttia:

 1. Reipas! Ja kyllä kunnon varusteilla pärjää, kelissä kuin kelissä :) Tosin liukkaudesta en välitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pakkaskelillä oikeestaan oo edes liukasta, ainakaan jos on lunta. Pahimmilla keleillä nastat alle. Ja ei muuta kun lenkille :)

   Poista
 2. Reipasta!! Se on parasta kun on mieluinen harrastus ja pääsee välillä irtaantuun arjesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululomalla kävin vaan kerran tai kaksi kunnolla lenkillä. Sen jälkeen on taas ollu hirvee into pinkomaan :)

   Poista
 3. Reipasta! Tänä aamuna 6 jälkeen oli hyvä juosta -18 pakkasessa, kun ei viima käynyt. Se tuuli onkin paljo pahempi kuin pakkanen, kun varsinkin takalisto jäätyy. ;) Lasten kans liikkuminen kivaa, mutta on se juhlaa kun yksin pääsee, joko juokseen tai hiihtään! :)
  T. Toinen urheiluhullu äiti- ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuuli on pahempi kun pakkanen! Mä odotan, että tulis tänne kunnolla lunta ja pääsis hiihtämään :) ehkä saattaa joku latupätkä olla jo, pitää ottaa selvää.

   Poista