816

Myönnän, että mulla on ollut jotain pieniä ennakkoluuloja parsan suhteen. Viikolla kuitenkin ruokakaupassa törmäsin siihen ja ostin. Tänään päätin lopulta tehdä siitä jotain. Seuraksi valikoitui broileri, ihan yksinkertaisesti siksi, että oli menossa päiväys umpeen. Selasin netistä erilaisia parsaa ja broileria yhdisteleviä ohjeita ja tein silti ihan omanlaisen.

Kuori nipullinen parsoja nupusta alaspäin ja leikkaa puumainen pätkä varresta pois. Paista broilerin fileesuikaleita pannulla, mausta oman maun mukaan. Levitä ne vuoan pohjalle. Laita pannulle reilusti voita. Paista parsat, kääntele kuultaviksi ja pehmeiksi, noin 5 minuuttia. Lado rasvaiset parsat broilerien päälle vuokaan. Anna valua hetki ja syö.

Lapsetkin söi. Omastakin mielestä oli ihan hyvää. Ensi kerralla kokeilen pekoniin käärimistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti