Tällä ohjeella tehty Iittalan 24x32 senttiseen teema-vuokaan. Pohjaksi murskattuja digestive-keksejä 3/4 pakettia (halutessa sekaan vähän sulatettua voita). Neljä banaania pilkotaan ja viipaleet levitellään pohjan päälle. Kaksi purkkia kinuskikastiketta tai tölkki karamellisoitua maitoa valutetaan tasaisesti banaanien päälle, josta se sopivasti valuu sinne pohjalle kostuttaen keksimurskaa. Sitten lopuksi vatkataan 2 purkkia vispikermaa ja levitetään sitä tasainen kerros.
Banoffee on niin nopea tehdä ja samalla tosi hyvää. :) Ei kyllä kovin isoa palaa voi ottaa juurikaan sen makeuden vuoksi.. Hyvä niin :D
VastaaPoistaKyllä mulle ainakin sunnuntaina meni ihan liian paljon enemmän kuin yksi pieni pala :/ :D
PoistaToi on kyllä älyhyvää! Mä oon joskus tehnyt samalla tyylillä puolukasta. Se happo piristää hyvin rikkoen sitä äkkimakeutta :)
VastaaPoistaOon ihan samaa mieltä! Ja karpalo käy myös :)
PoistaKokeile joskus banaanin sijasta mustikkaa, on ihan älyttömän hyvää eikä niin makeaa:)
VastaaPoistaMustikasta en ookaan tehny. Puolukasta oon ja se on ainakin tosi hyvää, kirpeetä ja makeaa sekasin. Karpalosta tehtyä myös maistanut joskus ja sekin passaa hyvin :)
Poista