319

Tässä tulee nyt tattadattadaa yksi parhaiten onnistuineista tortuista, minkä koskaan olen onnistunut väsäämään. Se sai muiltakin kehuja eilen, niin että ehkä joku muukin uskaltaa tätä kokeilla. Aloitetaan koko homma keittämällä 2 ja puoli tuntia kondensoitua maitoa, tölkkeineen päivineen. Pohjan hyvin salaisen reseptin olen julkaissut aiemmin täällä. Pohja taputellaan vuokaan, niin että tulee sopivat reunat. Laitetaan pohjan päälle se keitetty kondensoitu maito, joka on muuttunut toffeeksi. Toffeen päälle vielä melkein litra puolukoita. Sitten paistetaan 200 asteessa niin kauan että reunat on sopivan rusehtavat. Syödään jäähtyneenä silleensä tai vanilijajäätelön kanssa.


5 kommenttia:

  1. Kondensoitu maito on niin hyvää kakuissa! :) Täytyy varmaan kokeilla tätä puolukkaversiota jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
  2. Nii, oikeestaan en tykkää hirveesti toffeesta mutta se on hyvää jos on jotain kirpeetä seassa :)

    VastaaPoista
  3. Nam! Kondensoitua maitoa saa myös valmiiks keitettynä tai siis tommosena "toffeena".

    VastaaPoista
  4. Mistä sitä valmista toffeeta saa ja minkä merkkisenä?

    VastaaPoista