104

Uuden kuun Emilialla oli blogissaan syötävän söpöjä pikkumuffinseja. Päätin sitten illan hiljaisina tunteina, kun lapsi nukkui ja mies oli lentopallossa, väsätä itsekin sellaisen. Laiskana en jaksanut lukea ohjetta, vaan aloin testailemaan. Lopputulos ei ole mitään verrattuna niihin pieniin söpöihin, joista sain idean, mutta tulipahan tehtyä. Pieni värkkääminen on aina mukavaa. Ja sitäpaitsi minä laitoin sekaan vähän paljetteja. Pitäähän jotain kiiltävää edes olla, jos ei muuten mene ihan putkeen.


PS. Kuulin kiertotietä tänään taas yhdestä uudesta salalukijasta, joka oikeen "vahtaa" blogiani. Ne uutiset oli oikein mukavia. Kiitos lukijat ja salalukijat, kun jaksatte aina täällä käydä lukemassa tarinoitani! Ja sille, joka toivot juttua Bean ja minun päivästä (ja sitä, että näkyisin itse täällä enemmän), sellainen tulee tässä ihan päivänä minä hyvänsä :)

5 kommenttia:

 1. Hei, en taida olla se salalukija, ketä tarkoitat, mutta lukemassa olen muutamia kertoja käynyt. Kiertotietä kuulin, että olisit sukulaiseni. Emme ehkä ole koskaan tavanneet, vaikka miehillämme sama harrastus onkin. ;)

  -E- Oulusta

  VastaaPoista
 2. Hmmm... Jos joskus vielä satutaan tapaamaan niin tuu nykäsemään hihasta :) tehään sitten sukuselvitys.

  VastaaPoista
 3. Joo minä toivoin sitä juttuja sinun ja Bean päivästä ja että näkyisit itsekin täällä enemmän! Kahdehdin teidän rentoa arkea! haluan itsekin jo päästä siihen samaan!! ;D ehkä tässä viellä ;D ihana blogi! päivittäin käyn täällä!!

  VastaaPoista
 4. Minäki luen tätä, ihan tiedoksi vaan! ;)
  - Soile

  VastaaPoista
 5. Tää alkaa käymään jännittäväks :) lisää salalukijoita vaan ilmaantuu!

  VastaaPoista