95

Viikonloppu oli ja meni, mutta neljän yön päästä on taas perjantai. Silloin sitä taas hymyillään. Oli kertakaikkiaan mukavaa, kun saatiin vieraita. Hannun sisko Aino kämppiksensä Ennin kanssa puksutteli torstaina iltapäivällä meille Helsingistä asti. Ja siinä sitten pörrättiin niiden kanssa koko viikonloppu. Käytiin joulurumbassa, kirpparikierroksella, entrinkissä shoppailemassa kenkiä, pelattiin perjantai-iltana scrabblea yömyöhään (siitä kuvat) ja lauantaina toverimme Jerkku teki hyvää pizzaa. Päästiin myös myyjäisiin ja saunomaan. Mukavaa oli! Sitten tytöt houkuttelivat pienelle viikon reissulle Helsinkiin ja niin me ajeltiin sunnuntai-iltana tänne. Bea on tietenkin mukana, mutta Hannu jäi kotiin (ja kouluun ja poikien kämpillä se varmaan joka päivä on pelaamassa änäriä). Nyt oon perjantaihin asti täällä äitin ja iskän jääkaappia tyhjentämässä ja sitten ajellaan tyttöjen kanssa takasin Kajaaniin. Saadaan siis toiseksikin viikonopuksi vieraita. Kyllä Kajaani on hyvä paikka kun noin tiuhaan vetää vieraita! Ei haittaa ;) Viikonlopusta jäljelle jäi kasa joulusuklaapapereita ja hyvä mieli.


PS. Ja se miehen siskon kämppis on toki myös erittäin hyvä ystäväni.

7 kommenttia:

 1. Jonna kiitti! Meikä on siis sun miehen siskon kämppis. Herkkää ja läheistä.
  Huumorihuumorihuumori, tiiän kyllä että oon sun tosi ihana ja rakas ja mahtava kaveri! Vaatimattomasti.

  VastaaPoista
 2. No oot oot, pitänee korjata asia. I <3 U

  VastaaPoista
 3. aah ihanaa! samoin.
  en sillee kerjänny tätä. :D

  VastaaPoista
 4. et et :)

  huomasin just että hannulla on erittäinkin edustava kampaus :)

  VastaaPoista
 5. Voi kerrassaan, Hannullahan on kakskyt kertaa siskoaan kauniimpi kampaus! Pitäiskö minunkin leikkuuttaa hiukset lyhyeks ja ottaa joku permanentti ni olis yhtä upea piiska.. Yhhyh!

  VastaaPoista
 6. Ei tartte, se riittää ku annat kuivua tosta vaan ilman mitään hiustenkuivaajaa. Tai jos ei riitä ni sitte ota se permanentti mutta älä nyt ihmeessä mitään leikkele.

  VastaaPoista
 7. BIOMÄTÄPAJUKUPU ja MBTEKNOTÄNCYT !

  VastaaPoista