784

Ensimmäisiä kevään merkkejä, tai kevättalven. Instagram pursuaa näitä, mutta kyllä mukaan vielä mahtuu. Jotenkin onnistuin nappaamaan prismasta just sopivan värinkin. I like.




783

Lauantaiaamupäivä pulkkamäessä hyvässä seurassa. Kaikkien mielestä oli niiiin mukavaa.

Ja huomenna sunnuntaibrunssille ystäviä tapaamaan. Ei hassumpi viikonloppu.




782

Pitkästä aikaa jakoon simppeli arkiruoka. Suurinpiirtein ohje taas.

Kastikkeeseen paistetaan 300g broilerin fileesuikaleita ja neljä ananasrengasta pilkottuna. Mausteena suolaa, paprikajauhetta ja valkopippurijauhetta. Sekaan purkillinen ruokakermaa ja kananmuna. Annetaan hautua pannulla hetki. Samalla keitellään sopivasti makaroonia neljälle ja kaadetaan kastikkeen sekaan.

Täällä ainakin maistui. Paitsi neiti nirppanokka ei kuulemma tykkää paistetusta ananaksesta... :)


781

Ensimmäistä kertaa tuntuu vähän äitiyslomalta. Flunssa pikkuhiljaa selätetty. Pojat hoidossa ja Bea kerhossa. Aikaa hoitaa omia asioita.

Pitkästä aikaa joku oma kuva. Ostin joulun jälkeen alesta Ten Points -nahkanilkkurit. Olen rakastunut niihin. Ehkä parhaat kengät, jotka minulla koskaan on ollut. Maha mahtuu viime vuotiseen H&M:n untuvatakkiin, joka sekin on ollut hyvä ostos.



780

Mun kahvihetkihaasteen toteutus on näköjään vähän venähtänyt, viimeinen kuitenkin enää jäljellä.

Täällä ollaan kauheessa flunssassa. Nuhaa, yskää, päänsärkyä ja kuumetta. Lapsilla kuume ja mulla kaikki muut, plus raskaus. Ruoka ei oikein ole maistunut kenellekään. Eilen aamulla meillä oli kahvihetken sijasta lasten kanssa smoothiehetki. Maustamatonta jugurttia, banaania, jäisiä mansikoita, rasvatonta maitoa ja maapähkinöitä. Ja se upposi. Jotainhan sitä pitää kuitenkin saada mahantäytteeksi, oli tauti mikä hyvänsä.



779

Olen surauttanut vauvalle nyt kaksi toppapussia. Pitäähän talvivauvalla olla. Tummansinisen tikkikankaisen rattaisiin ihan makuupussiksi ja harmaan pörröisen turvakaukaloon. Sisuksena on hyödynnetty vanhoja äitiyspakkauksen makuupusseja. Näissä nukke testikappaleena, vauvaa odotellessa.






Instagramissa lupasin jollekin laittaa ohjetta blogiin. Ja tässä se nyt tulee. Oikein aa nelosille lyijykynällä väkerretty, vähän sinnepäin. Toivottavasti on jotain hyötyä.

Se sieltä lopusta kuitenkin puuttuu, että turvakaukaloon tarkoitettu pussi tarvitsee vielä ne reiät turvavöille. Pussi pitää vaan sovitella sinne kaukaloon, merkata oikeat paikat ja ommella vähän niinkuin napinlävet niihin kohtiin.






778

Niin se pyörähti taas uusi vuosi käyntiin. Alla muutama kuva kyläreissulta ystävien luota viime sunnuntailta.

Ikuistinpa myös joulukortit. Kiitos niistä! Eilen ne tosin jo lähtivät olohuoneen seinältä varastoon. Loppiaisena joulu on ohi ja kevätaurinko alkaa paistaa.